Etsi

Vaalit

Kasva Suomi -kiertue parkkeerasi Ouluun: Huoltoasemayrittäjä toivoo seuraavalta hallitukselta apua sukupolvenvaihdokseen

Yrittäjien Kasva Suomi -bussikiertueen toinen pysähdyspaikka oli Oulu. Katso videolta päivän kohokohdat!

Kasva Suomi -kiertue matkasi Rovaniemeltä Ouluun, mistä otettiin mukaan joukko paikallisia eduskuntavaaliehdokkaita. Ehdokkaat osallistuivat Kempeleessä järjestettyyn vaalipaneelikeskusteluun.

– Kokonaisuutena päivä oli hyvä. Pystyimme avaamaan yrittäjäjärjestön ajatuksia vaikkapa työmarkkinoihin liittyen. Olin havaitsevinani, että aika moni huomasi, että oli ollut vääränlaisia käsityksiä siitä, mitä me järjestönä ajamme, Suomen Yrittäjien työmarkkinajohtaja Janne Makkula kommentoi.

Tiistain Kasva Suomi -kiertueella Kempeleessä Makkula isännöi vaalipaneelia, johon osallistui paikallisia eduskuntavaaliehdokkaita Oulun seudulta.

– Oikealla tiedolla on yleensä aika vahva merkitys. Kun kerromme faktat ja mitä asioita ajamme, se on voimakkainta viestin välitystä. Nykyään on liikkeellä paljon väärää ja puutteellista informaatiota. Tänään ehdokkaat olivat hyvällä fiiliksellä mukana.

Makkula uskoo, että Yrittäjien ajamat tavoitteet etenevät ehdokkaiden mukana kunkin puolueen sisäisiin keskusteluihin.

– Kun ihmisen ajattelua kyetään hieman muuttamaan, hän alkaa ajatella asioita monipuolisemmin. Sellainen ulottuu aina yksittäistä ihmistä kauemmas.

Kasva Suomi -kiertueen tapahtumissa nostetaan esille Suomen Yrittäjien keskeisiä vaalitavoitteita.

– Toki monen ehdokkaan kommenteista kuuluu kyseisen puolueen linja. Olin silti huomaavinani, että asioita ajateltiin tänään monipuolisemmin.

Katso videolta kooste päivän tapahtumista ja oululaisen huoltoasemayrittäjän toiveet seuraavalle hallitukselle.

Teksti ja video: Pauli Reinikainen

pauli.reinikainen (at) yrittajat.fi