Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Verotus

Verohallinto hakee tilitoimistoja asiakasraateihinsa – Tavoitteena kehittää palveluja ja saada palautetta

Raatien toiminnassa korostuvat Verohallinnon palveluja käyttävien kirjanpitäjien aidot näkemykset, aktiivinen kehittämisote ja halu vaikuttaa.

Verohallinto hakee uusia jäseniä tilitoimistoraatien uudelle kaksivuotiselle toimintakaudelle 2019-2020. Verohallinto käyttää raateja kehittääkseen Verohallinnon palveluja ja antamaan palautetta Verohallinnon toiminnasta. Asiakasraatien avulla kehitetään Verohallinnon ohjausta ja lisätään henkilöstön asiakastuntemusta tilitoimistoihin liittyen.

Raatien toiminnassa korostuvat Verohallinnon palveluja käyttävien kirjanpitäjien aidot näkemykset, aktiivinen kehittämisote ja halu vaikuttaa.

Verohallinto hakee asiakasraateihin erikokoisia tilitoimistoja, sillä tavoitteena on saada kattava edustus tilitoimistokentästä. Hakuaikaa on 29.3.2019 saakka.

Raatien jäsenyys on tilitoimistokohtainen. Raateihin valitaan sekä auktorisoituja ja ei-auktorisoituja tilitoimistoja. Verohallinto edellyttää raateihin mukaan lähteviltä toimistoilta halua sitoutua raatien toimintaan aktiivisesti koko toimintakaudeksi. Toimintakausi kestää kaksi vuotta. Tilitoimistot vastaavat itse osallistumiskustannuksista, kuten matkakuluista.

Raadit toimivat suomen kielellä, mutta ruotsinkieliset tilitoimistot ovat tervetulleita hakemaan asiakasraateihin mukaan.

Raadit kokoontuvat muutaman kerran vuodessa joko raadin omalle paikkakunnalle tai Skype-tapaamisiin. Raadit kokoontuvat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Kuopiossa, Oulussa ja Vaasassa. Raatilaisille voidaan myös järjestää erilaisia verkkokyselyjä.

Yrittäjämediat on kirjoittanut Verohallinnon asiakasraadeista muun muassa tulorekisteriä käsittelevässä jutussa.

 

Toimitus

toimitus (at) yrittajat.fi