21.3.2019 klo 15:26
Uutinen

Sata uutta jäsentä pääsee ilmaiseksi Yrittäjäristeilylle

Yrittäjillä on täysin uudenlainen jäsenkampanja, josta kannattaa nopeasti vinkata yrittäjätutulle, joka ei vielä kuulu Yrittäjiin.

Yrittäjät kokeilee täysin uudenlaista jäsenhankintakampanjaa. Sata ensimmäistä uutta jäsentä saa liittymisen yhteydessä ilmaisen pääsyn Yrittäjäristeilylle. Liittymisen tulee tapahtua nettilomakkeen kautta.

Risteily järjestetään 8.– 9. kesäkuuta Silja Europalla.

– Risteily on hyvätilaisuus verkostoitua ja rentoutua tuhannen muun yrittäjän kanssa Itämeren aalloilla, olitpa vasta-alkaja tai konkari yrittäjyyden polulla, sanoo Suomen Yrittäjien viestintäjohtaja Taru Jussila.

Yrittäjien tarjoaman edun arvo on 59 euroa.

– Kyseessä on C4-hytti, johon uusi jäsen voi ottaa mukaansa myös 1–3 ystäväänsä. Uskomme, että tämä on tärkeä kädenojennus etenkin jäseneksi liittymistä pohtivalle yksinyrittäjälle tai nuorelle yrittäjälle. Hyttejä on rajoitettu määrä, joten nyt kannattaa toimia nopeasti, Jussila neuvoo.

Yrittäjäristeilyn teema on tänä vuonna raha. Risteilyllä pääsee kuulemaan mielenkiintoisia yrittäjätarinoita ja siellä saa konkreettisia vinkkejä omaan työhön. Risteilyn juontajana on kanadalais-suomalainen André Noël Chaker. Hän on yrittäjä ja juristi, joka on valittu kahdesti Vuoden Puhujaksi.

Muita puhujia ovat muun muassa Varustelekan perustaja Valtteri Lindholm, juristi-sijoittaja Elina Koivumäki, ohjaaja Tuukka Temonen sekä talousvalmentaja ja sijoittaja Nina Nordlund. Risteilyvieraita viihdyttävät Paula Koivuniemi ja bilebändi Gebardi.

Kampanjasta lisää tietoa: Sata ensimmäistä liittynyttä saa risteilyn