Etsi

Digi

Yrittäjän podcast käynnistyi – luvassa tanakkaa asiaa ja viihdettä: Kuuntele ensimmäinen jakso täältä

Yrittäjän podcast tarjoilee viikottain hyötytietoa, vinkkejä ja tosielämän kokemuksia yrittäjiä kiinnostavista aiheista.

Yrittäjän podcastin ensimmäinen jakso on julkaistu Supla-palvelussa. Kaikkiin jaksoihin pääsee jatkossa käsiksi myös täältä.

Podcastin ensimmäisessä jaksossa pureudutaan digitalisaatioon ruohonjuuritasolla. Vieraana on Suomen Yrittäjien digi- ja koulutusasioiden päällikkö Joonas Mikkilä. Mikkilä avaa käytännön tasolla muun muassa sitä, miten pienyrittäjä voi hyötyä digitaalisten apuvälineiden käyttöönotosta.

Joka toinen viikko vieraana on oman alansa asiantuntija, joka pohjustaa ja tuo aiheeseen konkreettista tietoa ja vinkkejä. Seuraavalla viikolla vuorossa on käytännön esimerkkitapaus samasta aihekokonaisuudesta. Käytännön esimerkkien metsästämisestä vastaavat Helsingin Yrittäjien nuorten yrittäjien verkoston puheenjohtaja Harri Kolehmainen ja verkoston toiminnassa aktiivisesti mukana oleva perintäalan yrittäjä Juha Järvinen. Kolehmainen isännöi Yrittäjän podcast -jaksoja vuorotellen toimittaja Pauli Reinikaisen kanssa..

Asiaa ilman otsaryppyjä

Podcastista vastaava Suomen Yrittäjien sisällöntuottaja Pauli Reinikainen on innostunut uudesta aluevaltauksesta.

– Meillä on kasassa erinomaisen osaava tiimi. Asiantuntijat ovat oman alansa "kovia luita" ja nuorten yrittäjien verkosto tuo mukaan mielenkiintoisia case-esimerkkejä, jotka tuovat yrittäjälle hyödyllisiä näkökulmia. Tämä podcast kannattaa ehdottomasti lisätä kuuntelulistalle.

Reinikainen lupaa asiallista keskustelua huumoria unohtamatta.

– En osaa suhtautua asioihin ryppyotsaisesti. Toivon, että saan vakavammankin keskustelijan kuoren pehmenemään. Tavoitteena on luonnollisesti auttaa yrittäjiä menestymään, mutta myös viihtymään hyvän sisällön parissa.

Yrittäjän podcastin uudet jaksot tulevat kuunneltaviksi keskiviikkoisin aamuviideltä. Näin pyritään palvelemaan varhain liikkeellä olevia työmatkalaisia, jotka saavat tuoreeltaan mielenkiintoista ajanvietettä.

Kuva: Kari Pekonen

Yrittäjäsanomat

toimitus (at) yrittajat.fi