2.7.2019 klo 09:38
Uutinen

Samsungin uutuuspuhelinta voi käyttää työhanskat kädessä – kestää upotuksen veteen puoleksi tunniksi

Samsung tuo Suomen markkinoille etenkin raskaaseen yrityskäyttöön suunnatun älypuhelinmallin.

Vahvarakenteisten älypuhelinten markkinoilla on viime vuosina ollut hiljaista. Suurin osa älypuhelimista on nykyisin vesitiiviitä, mutta etenkin työmaille ja muuhun raskaaseen käyttöön tarkoitettuja puhelinmalleja ei ole liiemmin ollut saatavilla ainakaan suurimmilta valmistajilta.

Nyt Samsung tuo Suomen markkinoille uuden Samsung Galaxy XCover 4S -mallin, joka on suunniteltu tavallista kovempiin olosuhteisiin.

Laitteessa on normaalia enemmän fyysisiä painikkeita, joiden ansiosta puhelinta voi käyttää työhansikkaat kädessä. Muotoilu on silti säilytetty ohuena.

Laitteella on IP68-luokitus, joka takaa, että puhelin kestää upotuksen 1,5 metrin syvyiseen veteen puoleksi tunniksi. Lisäksi laite on sertifioitu US Military Standard MIL-STD 810G -standardin mukaisesti, jonka ansiosta laite kestää tavallista kovempia iskuja ja säätilan vaihteluita.

Samsung ylläpitää Xcover 4S:n tietoturvatasoa säännöllisillä tietoturvapäivityksillä neljän vuoden ajan.

– Suorituskyky, kestävyys ja älykkäät yritystoimintaominaisuudet tekevät XCover 4S:stä erinomaisen työpuhelimen vaihteleviin ja koviin olosuhteisiin. Siinä on myös vaihdettava akku pitkiä työaikoja varten. Puhelimeen voi siis vaihtaa täyden akun jatkokäyttöä varten, tuotepäällikkö Christian Kyllerman kertoo Samsungin tiedotteessa.

Galaxy XCover 4S Enterprise Editionin myynti alkaa 8. heinäkuuta ja sen suositushinta on 299 euroa. Puhelin on väriltään musta.

Kuva: Samsung

Pauli Reinikainen

pauli.reinikainen (at) yrittajat.fi