Etsi

Puheenaihe

Seuraa livenä ja kommentoi: Ilmastonmuutos puhuttaa SuomiAreenassa

Suomen Yrittäjien järjestämä keskustelutilaisuus starttaa SuomiAreenassa tänään kello 11.30. Voit seurata tilaisuutta Facebook Livessä.

Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma SuomiAreena päättyy tänään. Yksi viimeisen päivän kohokohdista on Suomen Yrittäjien järjestämä keskustelutilaisuus, jonka teemana on ilmastonmuutos.

Keskustelua voi seurata suorana Suomen Yrittäjien Facebook-sivulla perjantaina klo 11.30 alkaen.

Yrittäjät järjestää keskustelun yhdessä Yritysvastuusverkoston FIBSin kanssa. Keskustelussa pureudutaan siihen, miten etenkin pienyrittäjä voi vaikuttaa ilmastonmuutokseen ja mitä vastuullisuus tarkoittaa pienen ja keskisuuren yrityksen arkipäiväisessä toiminnassa.

Keskustelun juontaa Suomen Yrittäjien viestintäjohtaja Taru Jussila. Jussilan mukaan jokaisen yrityksen tulisi pohtia vastuullisuusasioita.

– Ilmastonmuutos ja sen aiheuttamat vaikutukset talouteen ja elämään koskettavat jokaista yritystä. Vastuullisuus ilmastoasioissa ja muilla yritysvastuun osa-alueilla voi olla pk-yritykselle myös merkittävä kilpailuvaltti.

Jussila uskoo että vastuullisuuden lisääminen voi lisätä yrityksen menestymismahdollisuuksia.

Yrittäjien keskustelu järjestetään perjantaina kello 11.30 Porin keskustassa Eetunaukion lavalla. Keskusteluun osallistuvat Suomen Yrittäjien puheenjohtaja, yrittäjä Jyrki Mäkynen Oy HM Profiili Ab:sta, toimitusjohtaja Elina Koivumäki Lexperience Oy:stä, Avidly Oy:n viestintä- ja pr-johtaja Vappu Aura, tubettaja ja räppäri, yrittäjä Seksikäs Suklaa eli Luyeye Konssi Lähiömedia Ay:stä ja päällikkö Helena Kekki Yritysvastuuverkosto FIBSistä.

Kuva: Yrittäjät

Pauli Reinikainen

pauli.reinikainen (at) yrittajat.fi