Etsi

Emergency banner

Yrittäjyys

Elcoline Group vauhdittaa kasvua ostamalla SVS Supervise Servicen

Teollisuuden kunnossapitopalveluja tarjoava Elcoline Group vauhdittaa kasvuaan ostamalla voimalaitoskattiloiden valmistus-, asennus- ja kunnossapitotöihin erikoistuneen SVS Supervise Service Oy:n.

Elcolinen liikevaihto kasvaa tänä vuonna yli 30 miljoonaan euroon ja henkilöstömäärä yli kolmensadan. Yrityskaupan lisäksi alkuvuonna on ollut odotettua voimakkaampi orgaaninen kasvu.

Yhdistyminen laajentaa Elcolinen palvelutarjonnan kattamaan myös voimalaitoskattiloiden osien valmistuksen. SVS Supervise Service jatkaa omalla brändillään osana Elcoline Groupia.

– Asiakkaamme haluavat ostaa entistä laajempia kokonaisuuksia ja tehdä yhteistyötä suurten, luotettavien toimijoiden kanssa. SVS Supervise Servicen vahva osaaminen sekä Voikkaan konepaja täydentävät palveluvalikoimaamme ihanteellisella tavalla, Elcoline Groupin toimitusjohtaja Leif Backman sanoo.

SVS Supervise Service on pitkän linjan toimija Kymenlaakson alueella ja sen suurimpia asiakkaita ovat Etelä-Suomen voimalaitokset sekä alueen paperiteollisuus.

– Huoltoprosesseihin liittyy lähes poikkeuksetta laitteiden korjausta ja uusimista. Konepajatoiminta mahdollistaa meille entistä kattavammin koko toimitusketjun hallinnan, Backman kertoo.

Elcoline Group palkittiin viime vuonna valtakunnallisella yrittäjäpalkinnolla. Yhtiön tavoitteena on kasvaa seuraavan viiden vuoden aikana 100 miljoonan euron liikevaihtoon ja luoda 300 uutta työpaikkaa vuoteen 2023 mennessä.

– Osaavat ihmiset tekevät menestyvän yrityksen. Meille on intohimo ja kunnia-asia tukea osaajia kasvu- ja urapoluilla. Elcoline kehittää jatkuvasti työntekijöiden osaamista ja tämä yrityskauppa mahdollistaa entistä laajempia urapolkuja Suomessa ja ulkomailla, Backman sanoo.

SVS:n perustajiin kuuluva toimitusjohtaja Markku Korpivaara kertoo, että yrityksen jatkajan etsintä on tullut viime aikoina ajankohtaiseksi. 

– Olen erittäin iloinen, että toimintamme jatkuu vahvassa kasvussa olevan Elcolinen kanssa. Täydennämme toisiamme ja tämä avaa meille uudenlaisia kasvunäkymiä. Merkittävää on myös, että Elcoline on onnistunut erittäin hyvin työnantajamielikuvan rakentamisessa, joka näkyy rekrytoinnin helppoutena tällä haastavalla alalla, Korpivaara sanoo.

toimitus (at) yrittajat.fi

Kuva: Matti Vesala