Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Markkinointi

Tubetähti Seksikäs-Suklaa valitsee yhteistyöt tarkasti: "Aina ei tarvitse mennä rahan perässä"

Artisti, käsikirjoittaja ja sometähti Luyeye Konssi paljastaa, miksi on mielestään hyvä yrittäjä.

Luyeye Konssi tunnetaan paremmin Seksikkäänä-Suklaana, jolla on Instagramissa lähes 60 000 seuraajaa. Hän on suosittu myös Snapchatissa ja Youtubessa.

– Minusta tuli yrittäjä kaksi vuotta sitten. Alussa meitä oli kolme jätkää. Hauskaa on ollut, ylämäkiä ja alamäkiä, Konssi nauraa.

Alkuvaiheessa yrittäjät tekivät pienen virheliikkeen ja perustivat avoimen yhtiön. Raha-asioiden kannalta äskettäinen muutos osakeyhtiöön oli Konssin mukaan onnistunut ratkaisu.

– Nyt meillä on Lähiömedia Oy. Jotenkin osakeyhtiö tuntuu helpommalta kun on niin paljon eri duunijuttuja ja rahat ovat yhdessä paikassa. Samalla tulee mietittyä enemmän firman tulevaisuutta.

"Olen rento hupiukko"

Konssi pitää vahvuutenaan yrittäjänä sitä, että hän ei pidä mitään asiaa mahdottomana.

– Uskon firman visioon ja siihen, että firma pystyy kasvamaan. Mietin paljon, että asiat voisivat olla vielä paremmin ja että pitää tehdä enemmän töitä niiden eteen.

Seksikkään-Suklaan imagon rakentaminen on Konssin mielestä hauskaa.

– Teen paljon erilaisia juttuja, musaa, käsikirjoittamista ja sosiaalista mediaa. On ollut kiva rakentaa Suklaan imagoa rennolla otteella. Olen sellainen rento hupiukko.

Konssi pitää tarkoin huolta siitä, että hänen yhteistyökuvionsa tukevat imagoa.

– Jos menen johonkin niin se on mun näköinen yhteistyö. Aina ei tarvitse mennä rahalla vaan myös älykkyydellä.

Konssi on mukana kolmen muun nuoren yrittäjän kanssa Kohti unelmia -julkaisussa, jossa oman tarinansa kertovat hänen lisäkseen ammattipelaaja Roosa Puonti, korusuunnittelija Matilda Mannström ja kaurameijeristi Marjaana Jukkola.  Julkaisun ovat koostaneet Suomen Yrittäjät sekä Demi- ja Trendi-lehdet. Kohti unelmia -julkaisu kertoo erilaisista yrittämisen muodoista ja rohkaisee jokaista nuorta tavoittelemaan unelmiaan. Lataa julkaisu täältä!

Teksti ja video: Pauli Reinikainen

pauli.reinikainen (at) yrittajat.fi