Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjyys

Tilasitko jo Yrittäjien Youtube-kanavan? Katso uudet koskettavat yrittäjätarinat

Tunneyrittäjä-videosarjassa paneutudutaan yrittäjän arkeen ja kerrotaan vaikeistakin koettelemuksista.

Suomen Yrittäjien Youtube-kanavalla pääset seuraamaan tavallisten yrittäjien arkea ja kuulet, millaisia uhrauksia yrittäminen voi vaatia.

Tunneyrittäjä-soittolistalle on koottu videotarinoita yrittäjistä, jotka kertovat rehellisesti ja avoimesti kameralle omasta työstään. Tunneyrittäjävideot ovat minidokumentteja, joiden tarkoituksena on tuoda esille näkökulmaa yrittämiseen ruohonjuuritasolta ja pintaa syvemmältä.

Kirkkonummelaisen Rebekka Lallin tarina vie vaikeuksien kautta voittoon. Nainen sairastui, teki konkurssin ja kaikki näytti jo menetetyltä kunnes uusi mahdollisuus koitti. Nykyisin Lalli voi hyvin ja pyörittää menestyksellisesti omaa crossfit-salia.

Tuoreimmassa jaksossa seurataan pölypussikauppias Petteri Sihvolan työpäivää joka alkaa kukonlaulun aikaan myyntikojun kasauksella. Yli 25 vuoden ajan imuritarvikkeita myynyt Sihvola kantaa huolta torikauppiaiden ikääntymisestä ja ylipäätään torikulttuurin tulevaisuudesta Suomessa.

Katso kaikki tunneyrittäjävideot täältä! Käy samalla tilaamassa Yrittäjien tubekanava, jolloin saat ilmoitukset uusista videoista.

Videot: Pauli Reinikainen

Yrittäjäsanomat

toimitus (at) yrittajat.fi