17.9.2019 klo 14:34
Uutinen

Tule Kummeli-Keskisen haastatteluun videolle Yrittäjäpäiville – ilmoittaudu mukaan jo nyt!

Ex-Kummeli-mies, nykyinen media-alan yrittäjä Olli Keskinen ja Yrittäjämedioiden toimitus tekevät videohaastatteluja Suomen Yrittäjien osastolla Yrittäjäpäivillä 18.–19.10. Lahdessa. Ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian!

Tule kertomaan valtakunnallisille Yrittäjäpäiville kameran eteen, kuinka ryhdyit yrittäjäksi ja mikä siinä on parasta. Kysymme myös ajankohtaisia yrittäjyyteen liittyviä kysymyksiä.

Haastattelut julkaistaan Suomen Yrittäjien Youtube-kanavalla ja osa myös suorana livestriimauksena facebookissa.

Ilmoittaudu ennakkoon mahdollisimman pian, viimeistään ma 7.10. mennessä sähköpostilla osoitteeseen jari.lammassaari@yrittajat.fi. Kerro lyhyesti itsestäsi ja yrityksestäsi. Laita viestin otsikoksi sana VIDEO.

Yrittäjäpäivillä haastatteluja tekevä Olli Keskinen tuli tunnetuksi Kummeli-tv-sarjasta. Kummeli valloitti suomalaiset 1990-luvulla sketsillään ja yksinkertaisilla hokemillaan, kuten ”Artisti maksaa!” ja ”Kyllä lähtee”.

Koomikkoryhmän perustajajäsen ja nykyään videotuotantoyhtiö Bow Companyn omistaja Olli Keskinen on tehnyt Kummeli-vuosien jälkeen suuren määrän videoita suomalaisille yrityksille.

toimitus(at)yrittajat.fi

Lue lisää Yrittäjäpäivistä täältä