Etsi

Emergency banner

Yrittäjyys

Yrittäjägallup käynnistyy, kannattaa vastata!

Kantar TNS lähestyy yrittäjiä Yrittäjägallupin kyselyllä sähköpostitse syys-lokakuussa. – Kantarin lähettämiin kysymyksiin kannattaa vastata, sillä Yrittäjägallupista saatu tieto on todella tärkeää, kun vaikutetaan yrittäjien asioihin, toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen Suomen Yrittäjistä sanoo.

Tällä kertaa Yrittäjägallupissa kysytään esimerkiksi yritysten välisistä maksuajoista, huijausrikoksista, kilpailukieltosopimuksista ja ilmastonmuutoksen torjunnasta.  

Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen toivoo, että mahdollisimman moni yrittäjä ehtisi vastata kyselyyn, jos sellainen sähköpostiin ilmestyy. Työkalu on luotu yhteistyössä Kantar TNS:n kanssa. Sen avulla saadaan luotettavasti selville yrittäjien mielipiteitä ajankohtaisiin asioihin.  

Kyselyllä saadaan esille yrittäjäkunnan rakennetta ja yrittäjiä oikeasti edustava mielipide. Se edustaa koko suomalaisen yrittäjäkentän kantaa, sillä kyselyä lähetetään myös sellaisille yrittäjille, jotka eivät vielä ole yrittäjäjärjestön jäseniä.

Luotettavuuden vuoksi kyselyyn haetaan 1000 vastaajaa. Kysely alkaa 23.9. ja jatkuu lokakuun puolelle.


toimitus @ yrittajat.fi