Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjyys

Suomen iloisin yrittäjä toivoo, että muutkin kuin yrittäjä hymyilevät työyhteisössä

Ilmarinen järjesti kilpailun Vuoden iloisimmasta yrittäjästä.

– Hymyilkää, olkaa iloisia, olkaa yrittäjinä sellaisia läsnäolevia ihmisiä, joiden kanssa on helppo olla oikeesti läsnä, ja rakennetaan työyhteisöt sellaisiksi, että ei pelkästään yrittäjä, vaan se koko porukka, hymyilee, sanoo Vuoden iloisimmaksi yrittäjäksi valittu merikarvialainen kalastustarvikealan yrittäjä ja Yrittäjien jäsen Olli Ojamo tuleville finalisteille ilmarisen sivuilla julkaistussa haastattelussa.

Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen järjesti elokuussa Suomen iloisin Yrittäjä 2019 -kilpailun, jossa sai äänestää iloisinta yrittäjää. Eumer-yrityksen markkinoinnista ja some-kanavista vastaava Ojamo keräsi 17942 ääntä, kun koko kilpailussa ääniä annettiin 132 000.

Voittajasta julkaistussa jutussa Ilmarisen sivuilla kerrotaan, että Ojanen tekee kalastusvideoita Youtubeen, ja hän on niiden kautta kerännyt vankan fanikunnan. Hän kannustaa nuorisoa ulos raittiiseen ilmaan ja kalastamaan. Nuorista kalastajista hän tekee Kalakingejä.

– Iso kiitos pitää antaa äänestäjille, että ne on saanut tällaisen kuvan musta, koska sitä mä haluan aidosti olla. Mutta sitten toisaalta mietin, että onneksi ne äänestäjät ei oo käynyt meillä kotona – olen ihan tavallinen suomalainen kiukutteleva miehenköriläs. Välillä vaimo joutuu olla se tukipylväs, joka mun kiukuttelut kuuntelee. Välillä lapset saa siitä osansa, mutta heillä onneksi on lyhyt muisti ja aika kultaa muistot. On ne välillä sanoneet, että mä oon hyvä isäkin, Ojamo sanoo Ilmarisen haastattelussa.

Voittajat saavat diplomin, näkyvyyttä Ilmarisen sivuilla ja Työpaikkanaurajat -Facebook-sivulla. Lisäksi voittaja saa 1 500 euron arvoisen palkinnon, joka ilahduttaa työssä ja jonka Ilmarinen sopii yrittäjän kanssa erikseen.

Toiseksi kilpailussa tuli Salalojamestarit -yrityksen Jani Törmi, joka sai kilpailussa yhden äänen vähemmän kuin Ojamo.

 

Toimitus

toimitus (at) yrittjat.fi