24.9.2019 klo 14:04
Uutinen

Tätä ei kannata missata: Yrittäjäpäivät tarjoaa ensimmäistä kertaa bisnesseminaarin

Valtakunnalliset yrittäjäpäivät järjestetään tänä vuonna Lahdessa 18.-19. lokakuuta. Kyseessä on Suomen Yrittäjien suurin vuosittainen tapahtuma, joka kerää paikalle yli tuhat osallistujaa. Tämän vuoden tapahtuman teemana on ”juuret ja kasvu”.

– Ihan täysi hulina on ollut päällä. Tämä on merkittävä tilaisuus, jota on valmisteltu puolentoista vuoden ajan. Nyt olemme onneksi loppusuoralla, Päijät-Hämeen Yrittäjien toimitusjohtaja Heta Vihervirta-Vuontelo sanoo.

Vihervirta-Vuontelon mukaan järjestäjä on halunnut pitää riman erityisen korkealla.

– Tarkoituksena on tehdä tästä todella hyvä tilaisuus. Haluamme, että asiakaskokemus tuo tapahtumaan merkittävää lisäarvoa. Kyse ei ole pelkästä juhlahumusta ja yrittäjien palkitsemisesta vaan haluamme, että osallistujat saavat liiketoimintahyötyä perjantain bisnesseminaarista. Iso kiitos kuuluu alusta asti tapahtuman järjestämisessä merkittävässä roolissa olleelle järjestöpäällikkö Jenni Vesaselle.

Liike-elämän seminaari järjestetään Yrittäjäpäivien yhteydessä nyt ensimmäistä kertaa. Seminaarissa kuullaan muun muassa johtamisen ja digitalisaation asiantuntijoita.

– Osallistujilla on nyt erinomainen mahdollisuus sopia henkilökohtaisia tapaamisia asiantuntijoiden kanssa, Vihervirta-Vuontelo muistuttaa.

Yrittäjäpäivien pääesiintyjä on ST1:n perustaja ja pääomistaja Mika Anttonen. Lavalla kuullaan myös muun muassa Jari Litmasta ja suomalaista sisua tutkinutta Emilia Lahtea. Tapahtuman juontaa toimittaja Arto Nyberg. Lauantain kruunaa juhlagaala, jossa jaetaan valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot. Ensimmäistä kertaa myös yksinyrittäjät palkitaan. Juhlapuhujana on pääministeri Antti Rinne.

– Moni yrittäjä tulee paikalle vuodesta toiseen. Tämä on heille vuoden kohokohta, jolloin päästään juhlimaan arvokkaasti omaa työtä. Toki verkostoituminen on oleellinen osa tapahtumaa, Vihervirta-Vuontelo painottaa.

Järjestöön liittyvä asiaosuus painottuu tänäkin vuonna perjantain liittokokoukseen, jossa käsitellään Suomen Yrittäjien sääntöuudistusta. Uudistus liittyy järjestön hallinnon virtaviivaistamiseen. Tavoitteena on lisätä reagointinopeutta yhä kiihtyvässä muutoksessa.

Liittokokouksen käsittelyyn tuotava sääntöuudistus ehdottaa hallituksen pienentämistä nykyisen työvaliokunnan kokoiseksi.

Kuva: Getty Images

Pauli Reinikainen

pauli.reinikainen@yrittajat.fi

Katso lisää tietoa yrittäjäpäivistä