Etsi

Viisi tärppiä Yrittäjäpäiville – Kärjessä "Kuningas" ja Suomen talouselämän ykkösvaikuttaja

Tämän vuoden Yrittäjäpäivillä suurin mielenkiinto kohdistuu bisnesseminaariin sekä tunnettuihin puhujiin. Vielä ehdit mukaan!

Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät järjestetään tänä vuonna Lahden Messukeskuksessa 18. ja 19. lokakuuta. Tapahtuman teemana on Juuret & Kasvu.

Lue lisää Yrittäjäpäivistä täältä. 

Perjantaina ohjelman avaa perinteisesti Suomen Yrittäjien liittokokous. Samana päivänä järjestettävä Kasvun työkalut -bisnesseminaari on sen sijaan kokonaan uusi tapahtumaosio, joka keskittyy keskusteluihin ja työpajoihin. Teemoja ovat muun muassa johtaminen, digi ja sosiaalinen media.

Kokosimme parhaat tärpit tämän vuoden Yrittäjäpäiville.

1. Jari Litmanen

Kuningas. Harvoin julkisuudessa nähtävä suomalaisen huippujalkapallon legenda, jonka sinnikkyydellä, taidolla ja kovalla työllä luoma ura ja kokemukset puhuttelevat varmasti yrittäjiäkin.

2. Kasvun työkalut -bisnesseminaari + asiantuntijatapaamiset

Yrittäjäpäivien uutuus. Täältä kävijä saa ajankohtaisia, rahanarvoisia työvälineitä yrityksen arkeen, muun muassa johtajuuteen, myyntiin, uusiin teknologioihin ja oppimiseen. Maksimaalisen liiketoimintahyödyn voi viimeistellä käyttämällä hyväkseen paikalla ilman ajanvarausta tavattavissa olevia asiantuntijoita. 

3. Emilia Lahti

Vaikuttava puhuja ja sisututkija, joka kertoo, mistä yrittäjät voivat löytää sisäisen voimansa suurtenkin haasteiden edessä.

4. Mika Anttonen ja Hyvää bisnestä -paneelikeskustelu

Suomalaisen talouselämän ykkösvaikuttajiin lukeutuva yrittäjä, joka on eturintamassa myös kestävän ja ympäristövastuullisen liiketoiminnan edistäjänä. Hänen esitystään seuraava paneelikeskustelu jatkaa samoista teemoista: mikä tekee vastuullisesta bisneksestä myös tuottavaa bisnestä?

5. Retket

Kävijöille on tarjolla viihdyttäviä retkiä monenlaiseen makuun: Mato Valtosen rosoinen Chicago Tour, maukas panimoteollisuuden ja viskitislauksen maailma tai Sibeliustalosta ja Suurmäen huipulta löytyvät ainutlaatuiset kokemukset.

Yrittäjäsanomat

toimitus (at) yrittajat.fi