Etsi

Emergency banner

Järjestö

50 000 yrittäjää saa puhelun Suomen Yrittäjistä numerosta 09 4255 0787 – kannattaa vastata!

Hyvä yrittäjä, kun saat soiton numerosta 09 4255 0787, Suomen Yrittäjien automaattinen puhelinpalvelu soittaa.  

– Haluamme palvella jäseniämme parhaalla mahdollisella tavalla. Yrittäjien automaattinen puhelinpalvelu Jenni soittaa jäsenille esimerkiksi jäsenkyselyissä, yhteystietojen täydentämisessä tai maksutavan muutoksissa, kertoo Suomen Yrittäjien asiakkuusjohtaja Johanna Hallikainen.

Kyseessä on niin sanottu automaattipuhelu, jossa naisääni aloittaa: ”Tässä soittelee Jenni Suomen Yrittäjistä hei”. Tämän jälkeen Jenni kysyy edellä mainituista jäsenasioista, esimerkiksi yrityksen sähköpostiosoitetta tai että haluaako yrittäjä laskun jatkossa kirjeen sijasta sähköpostiin tai verkkolaskuna.

Automaattipuhelut eli ns. robottipuhelut perustuvat soittojen automatisointiin, robotiikkaan ja koneälyyn. Suomen Yrittäjille palvelun tuottavasta On-Time Research Solutions Oy:stä kerrotaan, että automaattisella puhelinpalvelijalla Jennillä on tekniset edellytykset soittaa jopa 3600 puhelua tunnissa.

– Meille on tärkeää saada yhteys jäseniimme ja haluamme kokeilla automaattista puhelua, jolloin asian voi hoitaa kätevästi vaikka tien päältä. Automaattisen puhelun puheentunnistus helpottaa asioimista. Odotamme mielenkiinnolla millaisen vastaanoton Jenni saa. Tavoitteena on kehittää ja parantaa palvelua kaikissa kanavissamme, Johanna Hallikainen sanoo.

toimitus(at)yrittajat.fi