Etsi

Digi

Uusi Nokia-puhelin kilpailee edullisella hinnalla – tarjoaa kalliimmista malleista tutun ominaisuuden

HMD Globalin uusin Nokia-puhelin sijoittuu alle 150 euron hintaluokkaan.

HMD Global aloittaa tammikuun lopussa Nokia 2.3 -älypuhelimen myynnin. Kyseessä on edullisen hintaluokan uutuusmalli, jota käytetään 6,2-tuumaiselta näytöltä.

Viime vuosina HMD Global on asemoitunut vankasti edullisiin ja keskihintaisiin älypuhelimiin. Samalla moni entisten Nokia-puhelinten ystävä on saanut mahdollisuuden palata tuttuun merkkiin, vaikkakin eri valmistajan leirissä.

Uusi malli tarjoaa kahden päivän akun keston ja uusimman Android-käyttöjärjestelmän. HMD:lle tyypilliseen tapaan käyttäjä saa laitteen myötä kahden vuoden suojauspäivitykset ja kolmen vuoden kuukausittaiset ohjelmistopäivitykset.

HMD Global on sisällyttänyt uutuusmalliin hieman kalliimmista älypuhelimista tutun ominaisuuden, biometrisen kasvontunnistuksen.

Nokia 2.3 on saatavilla kolmessa värissä: syaanivihreä, hiekka sekä hiili. Laite tulee myyntiin 119 euron hintaan. Tällä rahalla saa kaksoiskameran, joka hyödyntää tekoälyä suosittelemalla käyttäjälle mielestään laadukkainta kuvaa. Pääkamerassa on 13 megapikselin kenno.

Erikoisuutena laitteessa on oma painike Google Assistantille. Painike mahdollistaa äänikomentojen käytön esimerkiksi Google-hakuihin tai aikataulujen tarkistamiseen.

Kuva: Valmistaja

Pauli Reinikainen

pauli.reinikainen (at) yrittajat.fi