Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Tiedote

Loppuvuoden Early warning -webinaarit neuvontatyön tueksi

Early Warning Suomi –toimintamallin eli yrittäjän talousneuvontapalvelun kehittäminen jatkuu. Tavoitteena on synnyttää alueellisesti kattava ja tietyt minimipalvelut sisältävä palveluverkosto, joka takaisi talous- ja maksuvaikeuksista kärsivälle yrittäjälle riippumattoman, luottamuksellisen ja maksuttoman tuen. Seuraa työn etenemistä ja osallistu kehittämiseen tulevissa webinaareissa! Webinaarien kellonaika on aina 12–13.30. 

14.10. Hyviä yrittäjän talousneuvonnan palveluesimerkkejä Suomesta, lue lisää ja ilmoittaudu tästä

4.11. Early Warning in practice: methodology and hands-on work with companies in distress, lue lisää ja  ilmoittaudu tästä

25.11. Hyvinvoiva yrittäjä tekee tulosta – Miten havahduttaa ja tukea yrittäjää? lue lisää ja Ilmoittaudu tästä

16.12. Koronan välitilinpäätös: mikä muuttunut toimintaympäristössä, kuluttajakysynnän muutokset (alustava)

Webinaarit on suunnattu yritysneuvojille, elinkeinoasiantuntijoille, talousapuneuvojille, yrityskummeille ja muille pienyrittäjän neuvonnan eturintamassa oleville henkilöille. Niiden järjestämisestä vastaa Suomen Yrittäjät yhteistyössä ELY-keskuksen Työ- ja elinkeinohallinnon asiakaspalvelukeskuksen kanssa.

Menneiden webinaarien tallenteet ovat katsottavissa täältä.
Salasana on earlywarningtallenteet2020

Tallenteista löytyy mm. syyskuussa pidetty webinaari yrityksen tervehdyttämisestä, jossa kouluttajana toimi Talousapu-puhelinpalvelun sertifioitu konsultti Erkki Niskanen Frannet Oy:stä.

Lisätietoja: 
projektipäällikkö Hanna Tarvainen, p. 040 7511166 tai