Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Kaupallinen yhteistyö

Jos haluat majoittua edullisesti, etsi ekologinen hotelli

Tiesitkö, että Suomen hotelliala uudistuu, ja uudistusta johtaa GreenStar Hotels? Resepti on yksinkertainen: hotelliyön hinta on huomattavan edullinen, kun periaate on tarjota kaikki tarpeellinen laadukkaasti ja ympäristöä säästäen. Suomen Yrittäjille GreenStar tarjoaa vielä tavallistakin alhaisemman jäsenhinnan.

Kaupallinen yhteistyö: GreenStar

Matkustaminen kuuluu useimpien yrittäjien arkeen – toisten enemmän, toisten vähemmän. Kun kyse on työmatkailusta, hotellia valitessa prioriteetteihin kuuluvat useimmiten hinta, sijainti, helppous ja hyvä palvelu.

Toimitusjohtaja Kristian Ikonen kertoo, että hän itsekin yrittäjänä ja Suomen Yrittäjien jäsenenä haluaa olla suomalaisten yrittäjien puolella. Ikonen on pohtinut paljon yrittäjien tarpeita ja GreenStarin kykyä vastata niihin.

– Tiedän, että tärkein valttimme yrittäjille on selkeästi tavallista halvempi hinta.

Siksi GreenStar on antanut Suomen Yrittäjille kiinteän jäsenetuhinnan, joka on vielä normaalihintojakin edullisempi. Se on sama riippumatta viikonpäivästä tai vuodenajasta. Hinta on huonekohtainen, eli sillä saa GreenStarin 2+1 hengen huoneen riippumatta majoittujien määrästä.

GreenStarin kaupunkihotellit sijaitsevat Joensuussa, Vaasassa, Jyväskylässä ja Lahdessa. Konsepti on osoittautunut toimivaksi:

– Asiakastyytyväisyys on hyvin korkea, eli yli 90 % asiakkaistamme majoittuu hotelleissamme uudelleen.

Kaikki mitä tarvitset, eikä mitään turhaa

Miten näin korkeaan asiakastyytyväisyyteen päästään? Ikonen uskoo, että asiakastyytyväisyys kertoo GreenStar-konseptin toimivuudesta. Idea ei ole ollut polkea hintoja alas yksioikoisesti, vaan toisin päin: ekologisuus ja asiakkaan tarpeiden huomiointi on viety huippuunsa, mikä puolestaan on mahdollistanut matalan hintatason.

– Helpoin esimerkki on energiatehokkuus. Hotellimme on suunniteltu todella tiiviiksi, jotta niiden lämmittämiseen tarvitsisi mahdollisimman vähän energiaa. Suurissa rakennuksissa sähkö- ja lämpölaskut ovat suuria, joten energiaa säästämällä säästämme huomattavia määriä rahaa, mistä hyötyvät myös asiakkaamme halvempien hintojen muodossa, Ikonen havainnollistaa.

Lisääkin esimerkkejä löytyy. Aamupala on terveellinen, maukas ja monipuolinen – ei rasvaa tihkuva ja yltäkylläinen. Aamupalaa ei tarvitse ostaa, jos vaikka mieluummin nappaa aamulla mukaansa vain kahvin tai syö puuronsa toisaalla.

Hotelleissa on vieraille omia eväitä varten jääkaappitilaa, ja tilavassa aulassa on pöytiä, joiden ääressä voi syödä tai tehdä töitä. Ilmainen pyykinpesumahdollisuus avustaa arjessa.

Hotellien vastaanotto palvelee aamuvarhaisesta iltamyöhään, mutta hotellivierailun voi myös hoitaa täysin kontaktittomasti vuorokauden ympäri. Aulassa on myös ilmaiseksi tarjolla luomulaatuista kahvia ja teetä.

– Ruoan ja kahvin ostamme mahdollisuuksien mukaan suoraan lähialueiden kumppaneilta, Kristian Ikonen kertoo.

Tutustu jäsenetuun