Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Podcast

Kuuntelitko jo nämä Yrittäjän podcastin jaksot? Tärkeää asiaa ja tunteita herättäviä tarinoita

Yrittäjän podcast julkaistaan Supla-palvelussa ja Spotifyssa joka toinen keskiviikko. Podcast on tarkoitettu yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille.

Toimittaja Pauli Reinikaisen isännöimä Yrittäjän podcast keskittyy joka toinen keskiviikko yrittäjyyttä lähellä oleviin teemoihin. Mukana on yrittäjien omakohtaisia tarinoita, asiantuntijoiden vinkkejä sekä ajankohtaisia yrittäjää koskevia teemoja kuten joulukuussa käynnistynyt kustannustuki, johon on keskitytty kahdessa jaksossa. Ne voit kuunnella täällä ja täällä.

Yrittäjän podcastin uusimmassa jaksossa kuullaan konkurssin tehneen yrittäjän tarina. Kari Oksanen päätyi lopettamaan yrityksensä toiminnan vuonna 2015, mutta ei suinkaan jättänyt yrittäjyyttä. Nykyisin hän on mukana kolmessa eri yrityksessä.

Sometähteyteen Instagramissa noussut Andrei Koivumäki kertoo Yrittäjän podcastin jaksossa, millaisia oppeja hän on saanut somebrändin rakentamisesta ja millaisia kokemuksia oman kiinteistönvälitystoimiston perustamista jäi. Kuuntele jakso täällä.

Yksinyrittäjyys on ollut tärkeä teema Yrittäjän podcastissa. Viime vuonna vuoden yksinyrittäjäksi valittu Marika Konga kertoo podcast-jaksossa oman tarinansa siitä, miten hänen yrittäjyytensä alkoi lähes sattumalta. Konga avaa jaksossa myös sitä, miten hän huolehtii jaksamisestaan ja miksi yksinyrittäjyys on ollut hänelle paras vaihtoehto.

Yhdysvaltain presidentinvaalit ratkaisivat maan vallanvaihdoksen, joka huipentui viralliseen Joe Bidenin kauden avaukseen tammikuussa. Suomen Yrittäjien pääekonomisti Mika Kuismanen kertoo podcastin vieraana, mitä Bidenin valinta tarkoittaa Suomen kannalta.

Kuuntele myös vanhempia jaksoja, esimerkiksi kotimaisen somegurun Sani Leinon vinkit somemarkkinointiin tai voimamies Jouko Aholan koskettava tarina yrittäjyyden vaikeuksista.

Yrittäjän podcastia voit kuunnella Supla-palvelussa, Spotifyssa ja Googlen podcast-palvelussa.

toimitus (at) yrittajat.fi