25.5.2021 klo 15:02
Uutinen

Get Together kokoaa perjantaina nuoret yrittäjät yhteen – Luvassa treffejä, esityksiä ja työpaja

Get Together palaa ohjelmistoon virtuaalisesti. Tapahtuman tuottaja Saara Vauhkonen on iloinen, että pääsee vihdoin järjestämään Get Together -tapahtuman, joka jäi viime vuonna välistä.

Nuorille Yrittäjille suunnattu Get Together -tapahtuma järjestetään vihdoin, vaikkakin verkkotapahtumana. Kokoontumisen piti tapahtua jo viime keväänä Rantasalmella Etelä-Savossa, mutta koronapandemia siirsi tapahtuman tulevaisuuteen.

Tänä vuonna Get Together järjestetään verkossa. Myllytystä muutosten kanssa on pyörittänyt tapahtumatuottaja Saara Vauhkonen.

– Olin Etelä-Savon Yrittäjissä töissä vielä vuonna 2018, kun tein hakemuksen Get Together 2020 -tapahtuman järjestämisestä. Siirryin yrittäjäksi, mutta sovimme, että hoidan tapahtuman tuottamisen ostopalveluna. Sitten tapahtuma siirtyi ja nyt se järjestetään virtuaalisena. On ihanaa päästä vihdoin järjestämään tapahtuma, vaikka harmittaa, että siitä tullut live-tapahtumaa, Vauhkonen kertoo.

Virtuaalitapahtuman ohjelma löytyy täältä.

Treffit tiedossa

Yksi Get Togetherin, kuten kaikkien tapahtumien, valteista on kohtaamiset ihmisten välillä. Tapahtumat kokoavat samanhenkiset ihmiset yhteen.

– Get Togetherissä tapaan sellaisia ihmisiä, joita olen tavannut kerran vuodessa vain siellä, eri kaupungeissa. Onneksi kohtaamiset onnistuvat myös virtuaalisesti, Vauhkonen sanoo.

Get Togetherissa on käytössä yhteinen alusta, jonka kautta voi sopia bisnestreffejä, mutta yhtä hyvin voi tulla vain höpöttelemään tuttujen kanssa.

– Siellä saa myydä ja tehdä kauppaa, mutta olemme halunneet pitää alustan keskusteluita myös ilman teemaa, sillä uskon, että ihmiset kaipaavat kohtaamisia ja arkista jutustelua muiden yrittäjien kanssa.

Aikaan jälkeen koronan

Toki Get Togetherissa on myös inspiroivia puhujia ja asiantuntijoita eri teemoista. Vauhkonen uskoo, että yhteistyökumppaneiden eli Elon ja Fennian järjestämä työpaja siirtymisestä koronapandemian jälkeiseen aikaan on tarjoaa hyötytietoa.

– Tapahtumassa kantavana teemana on hyvinvointi. Odotan tapahtuman ohjelmaa paljon, sillä puhujat ovat hyviä ja työpaja arvokas oppimismahdollisuus, Vauhkonen toteaa.

Elina Hakola

elina.hakola(at) yrittajat.fi