Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Järjestö

Harri Jaskari johtajaksi Suomen Yrittäjiin – Ex-kansanedustaja mukana useissa yrityksissä

Suomen Yrittäjien johtajaksi on nimitetty yrittäjä ja ex-kansanedustaja, hallintotieteen lisensiaatti Harri Jaskari. Hänen vastuulleen tulee Yrittäjissä elinkeinopolitiikka.

Harri Jaskari, 57, on toiminut aiemmin muun muassa kansanedustajana 2007–2019, kokoomuksen puoluesihteerinä, Tampereen Kauppakamarin toimitusjohtajana sekä Tampereen kaupunginvaltuuston jäsenenä sekä Pirkanmaan maakuntavaltuuston ja -hallituksen puheenjohtajana.

Jaskari on myös yrittäjä. Hänellä on oma yritys CasaPromotion Oy, sen lisäksi hän on ja on ollut mukana useiden yritysten toiminnassa osakkaana, hallituksen jäsenenä tai ulkopuolisena asiantuntijajäsenenä. Yritysten listalla tuoreimpina viime vuosilta ovat Codeshares, Exote, Korkia ja Skoda Transtech.

– Olen todella innostunut tästä hienosta haasteesta ja yrittäjien antamasta suuresta luottamuksesta, Harri Jaskari sanoo.

– On todella hienoa jatkossa palvella ihan päätoimisesti suomalaisia yrittäjiä ja samalla koko Suomea. Tehdään yhdessä Suomesta vieläkin parempi maa yrittää, Jaskari painottaa.

Yrittäjyys on elämäntapa

– Yrittäjyys on asioiden tekemistä uudella tavalla ja ihmisten palvelemista. Se on kunnianhimoa ja halua tulla toimeen omillaan. Se on suuria tunteita, onnistumisia ja epäonnistumisia. Se on elämäntapa, jota on mukava puolustaa ja tukea, Harri Jaskari toteaa.

– Jaskari tuo Yrittäjiin vahvan ja monipuolisen yhteiskunnallisen kokemuksen ja näkemyksen. Hän hallitsee elinkeinopolitiikan kunnallisella, maakunnallisella ja valtakunnan tasolla. Hänellä on vahva järjestö- ja yrittäjäkokemus sekä laajat verkostot, toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen sanoo.

Harri Jaskari aloittaa Yrittäjissä elokuun puolivälissä. Nykyisin elinkeinopolitiikasta Yrittäjissä vastaava varatoimitusjohtaja Anssi Kujala siirtyy Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n toimitusjohtajaksi.

toimitus(at)yrittajat.fi