Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Puheenaihe

Suomen Yrittäjät avaa yhteiskuntaa suurtapahtumilla – ”Yrittäjät ovat tottuneet tekemään pelkkien puheiden sijaan”

Suomen Yrittäjät avasi viikonloppuna omalta osaltaan yhteiskuntaa, kun Jyväskylässä järjestettiin onnistuneesti valtakunnalliset yrittäjäpäivät. –Tahdomme osoittaa suunnan konkreettisilla teoilla, ei vain sanoilla, sanoo toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen Suomen Yrittäjistä.

Valtakunnalliset yrittäjäpäivät kokosi Jyväskylään 1 200 ihmistä. Luentojen, paneelikeskustelujen ja verkostoitumisen lisäksi tapahtumassa jaettiin valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot.

– Tapahtuma osui juuri oikeaan hetkeen ja tuli tarpeeseen yrittäjille, Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Petri Salminen sanoo.

– Olemme jälleen uuden äärellä. Yrittäjät ovat tottuneet tekemään pelkkien puheiden sijaan. Sekä käydyissä keskustelussa että sosiaalisessa mediassa välittyikin positiivisuus ja tulevaisuudenusko, puheenjohtaja Salminen jatkaa.

Myös Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen korostaa tekemisen merkitystä.

– Yrittäjät haluaa avata yhteiskuntaa itse ja antaa vahvan viestin siitä, että rokotekattavuuden jatkuvasti noustessa on korkea aika palata tapahtumiin ja normaaliin, Pentikäinen sanoo.

Juhlapuheen valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä piti tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

– Tasavallan presidentin viesti yrittäjille ja yhteiskunnalle huokui yrittäjien tilanteen ja yrittäjyyden merkityksen ymmärtämistä, Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Petri Salminen kiittää.

Ensi vuonna valtakunnalliset yrittäjäpäivät järjestetään Tampereella.

Kuntajohto kokoontuu

Seuraavaksi on vuorossa kunta-alan huipputapahtuma, kun Yrittäjät järjestää ensi viikolla Kunnallisjohdon seminaarin Finlandia-talolla Helsingissä. Koko maan keskeisimmän kuntajohdon kokoavaan tapahtumaan saapuu yli 900 osallistujaa.

– Tapahtumassa yrittäjät sekä kunta- ja maakuntavaikuttajat pääsevät pohtimaan kunnan, maakunnan ja yritysten yhteistyötä koronanjälkeisessä maassa. Seminaarissa etsitään eväät uudelle valtuustokaudelle, johtaja Harri Jaskari Suomen Yrittäjistä kertoo.

Puhujina seminaarissa ovat muun muassa kuntaministeri Sirpa Paatero, kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo, Ponsse Oyj:n hallituksen jäsen Juha Vidgrén ja Helsingin pormestari Juhana Vartiainen.

Ensi keväänä kunta- ja yrittäjävaikuttajat kokoontuvat Vaasaan.

Pikkujouluristeilylle

Marraskuussa on puolestaan vuorossa yrittäjäristeily. Yrittäjien ja heidän henkilökuntansa pikkujouluristeily starttaa Helsingistä perjantaina 26. marraskuuta ja palaa satamaan lauantaina 27. marraskuuta.

Yrittäjäristeilyn tarjoushinta on voimassa 10. lokakuuta saakka. Tuohon päivään saakka kaikista hyttiluokista saa 20 prosentin alennuksen. Lisätietoja saa osoitteesta www.yrittajaristeily.fi

Toimitus

toimitus(at)yrittajat.fi

Kuva: Tero Takalo-Eskola