27.9.2018 klo 08:58
Uutinen

Elisan Ville Isomaa yrittäjien palveluksessa

Ville auttaa yrittäjiä Elisan yrityspisteessä Rewell Centerissä

Ville Isomaa on toiminut yrittäjien apuna Elisalla kohta vuoden päivät. Alalla hän on kuitenkin ollut jo kymmenisen vuotta, joten laajakaista- ja puhelinliittymät, pilvipalvelut, Office 365 ja tietoturva ovat hänelle tuttuja asioita. Hän vietti lapsuutensa Alavieskassa ja nuoruutensa Rovaniemellä ja nuorena poikana häntä kiinnosti tietotekniikan ja mobiililaitteiden lisäksi musiikki. Villen suuria esikuvia musiikin saralla olivat lukioaikoina hard-rock legenda Tony Iommi Black Sabbath yhtyeestä ja Metallica bändiä luotsaava James Hetfield. Kitaraa hän soittaa harrastusmielessä vieläkin mutta toisesta harrastuksesta, eli tietotekniikasta, aukesi hänelle ammatillinen ura.

Oikeustieteiden opiskelusta suurta hyötyä nykyisessä ammatissa

Lukion jälkeen Ville aloitti oikeustieteiden opiskelut Lapin yliopistossa ja opiskelut ovat miehen omien sanojen mukaan voiton puolella. Opiskelusta on ollut paljon hyötyä, sillä hän on tänä vuonna saanut paljon kysymyksiä yrittäjiltä EU:n yleisestä tietosuoja-asetuksesta sekä verkkovierailu- eli roamingmaksuista. Tietosuoja-asetus, eli GDPR, astui voimaan toukokuussa ja roaming-hinnat halpenivat EU- ja ETA-maissa puolestaan kesäkuussa.

  • Loppukesästä ja alkusyksystä monet yritysasiakkaat ovat olleet kiinnostuneita erityisesti digitalisaation suomista mahdollisuuksista sekä pilvipalveluista, kertoo Ville.

Yhteiset tapahtumat tuovat vaihtelua arkipäivään

Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät ja Elisa ovat tänäkin vuonna tehneet yhteistyötä monessa tapahtumassa. Villen mielestä yhteiset tapahtumat lujittavat Elisan ja yrittäjien yhteistyötä. Perhetapahtumassa, joka järjestettiin toukokuussa Botniahallissa, hän löi osallistujat ällikällä, kun paljastui että hän oli vihkiytynyt amerikkalaisen jalkapallon saloihin. Ammattimiehen ottein Ville avasi pelin sääntöjä yrittäjille ja heidän perheenjäsenilleen ja lisäksi hän osasi kertoa myös monta hyvää tarinaa kotijoukkue Wasa Royalsista.

  • Kiinnostuin lajista nähtyäni noin kymmenen vuotta sitten telkkarista amerikkalaisen jalkapallon NFLliigan jokavuotisen loppuottelun Super Bowlin. Jäin koukkuun lähinnä lajin taktisiin kuvioihin sillä amerikkalainen jalkapallo on paljon muutakin kuin fysiikkaa ja sirkushuveja, muistelee vankkumattomana San Francisco 49’ers kannattajana tunnettu Ville.

Villen tavoitat osoitteesta ext-ville.isomaa@elisa.fi tai puhelinnumerosta 050-5008946