7.4.2020 klo 14:56
Uutinen

Elisan Ville ja Joni opastavat jäseniämme ilmaiseksi etätyössä

Pandemia-aikana moni on jäänyt kotiin töihin. Monet yritykset ovat joutuneet nopealla aikataululla miettimään sekä etätyön käytännön järjestelyjä että tietoturvaa.

Soljuva etätyö vaatii myös oikeanlaiset työkalut. Kun laitteet, viestintävälineet ja yhteydet pelaavat, työ on sujuvaa.

Jos etätyö on uusi juttu tai jos kaipaat tehoa kotoa käsin tehtävään työhön sinun kannattaa olla yhteydessä Elisan Villeen ja Joniin.He käyvät kädestä pitäen läpi millainen netti sopii parhaiten sinun etätyötarpeisiisi, mikä on kiinteän ja mobiilin laajakaistan ero ja voiko kiinteä netti olla kuitenkin langaton.

Ville ja Joni pystyvät myös kertomaan miten verkkoyhteyden valinnassa tulee huomioida vallitseva pandemiatilanne ja kasvanut tarve verkkojen kapasiteetille ja miten päästä alkuun Teams-palaverien järjestämisessä ja niihin osallistumisessa sekä tiimien ja kanavien luomisessa.

Varmista että päivittäinen työskentely on varmasti turvallista

Verkkorikolliset hyödyntävät kriisitilanteita, joten nyt on oikea hetki varmistaa, että päivittäinen työskentely on varmasti turvallista.

Ville ja Joni kertovat, jos tieturvasi on tällä hetkellä kunnossa. He pystyvät myös antamaan vinkkejä, kuinka suojautua identiteettivarkauksilta ja kuinka lähettää sähköposteja tietoturvallisesti.

Ole yhteydessä suoraan tai varaa aika

Voit olla yhteydessä Elisan Villeen ja Joniin suoraan tai varaamalla ajan etätapaamiseen osoitteessa www.elisa.fi/ajanvaraus etätyöhön liittyviin tarpeisiin liittyen.

Ville Isomaa (kuvassa)

ville.isomaa@elisa.fi

0505008946

Elisan myymälä, Ylätori 106, 65100 Vaasa (Kauppakeskus Rewell Center)

Joni Mäenpää

ext-joni.maenpaa@elisa.fi

0503419640

Gigantti Vaasa, Kivihaantie 5, 65300 Vaasa