5.2.2021 klo 16:08
Uutinen

Helsingin Yrittäjien toimistolla uusia työntekijöitä: Viestintäkoordinaattoriksi Ari Minadis, projektipäälliköksi Anne Innanen ja hanke- ja järjestökoordinaattoriksi Lotta Teivaala

Alkuvuodesta 2021 Helsingin Yrittäjien toimiston tiimiin liittyi kolme uutta kasvoa. Ari Minadis työskentelee järjestössä viestintäkoordinaattorina, Anne Innanen ESR-rahoitteisen Vahva yrittäjyys -hankkeen projektipäällikkönä ja Lotta Teivaala hanke- ja järjestökoordinaattorina saman hankkeen parissa.

Ari Minadis viestintäkoordinaattoriksi

Viestintäkoordinaattori Ari Minadis tulee uudeksi vahvistukseksi Helsingin Yrittäjien viestintä- ja markkinointitiimiin. Hän sijaistaa tehtävässä viestintäasiantuntijaa tämän vanhempainvapaan aikana. Minadis vastaa osana viestinnän tiimiä aluejärjestön sisäisestä ja ulkoisesta päivittäisviestinnästä, yhteydenpidosta sidosryhmien kanssa, luottamushenkilöviestinnästä- ja koulutuksista, uutiskirjesisällöistä sekä on mukana muissa viestinnän projekteissa. Minadis on aiemmin työskennellyt toimittajana niin valtakunnallisissa kuin maakunnallisissa julkaisuissa, radiossa sekä viestinnän asiantuntijatehtävissä.

– Tässä tehtävässä pääsen katsomaan helsinkiläistä yrittäjäkenttää mielenkiintoiselta näköalapaikalta. On ilo päästä tutustumaan eri alan yrittäjiin ja samalla levittää tietoutta yrittäjien arjesta.

Anne Innanen projektipäälliköksi

Projektipäällikkö Anne Innanen vastaa Vahva yrittäjyys -hankkeesta vuonna 2021. Hankkeessa kehitetään pienyrittäjien osaamista yrityksen talouden ja oman hyvinvoinnin johtamisessa, erityisesti nyt koronapandemian vaikutuksessa. Hanke on Helsingin Yrittäjät ry:n palvelulupauksen mukainen: Parannamme yrittäjän arkea.

Ennen Helsingin Yrittäjiin tuloa Innanen on toiminut muun muassa Vantaan kaupungin elinkeinopalveluissa ja kehittämisyhtiöissä muualla Suomessa. Hänellä on laajaa kokemusta mikroyritysten yritysneuvonnasta ja -kehittämisestä niiden elinkaaren kaikissa vaiheissa aina perustamisneuvonnasta exit-vaiheeseen.

– Olen kiitollinen päästyäni omien arvojeni mukaiseen työhön ja tehtävään, jolla on yhteiskunnallista merkitystä. Innolla odotan yrityskohtaamisia eri verkostoissa ja toivon pystyväni auttamaan yrittäjiä neuvonnan avulla. Nyt alkukevään aikana aikomukseni on tehdä soittokierrokset hankkeeseen ilmoittautuneille yrittäjille ja kysyä heidän kuulumisiaan.

Lotta Teivaala hanke- ja järjestökoordinaattoriksi

Hanke- ja järjestökoordinaattori Lotta Teivaala liittyy osaksi Helsingin Yrittäjien Vahva yrittäjyys -hankkeen tiimiä. Teivaala on aikaisemmin työskennellyt Suomen Yrittäjissä hallintokoordinaattorina. Tehtävänkuva sisälsi muun muassa hanke- ja projektityötä, verkostotyötä maahanmuuttajayrittäjien, nuorten yrittäjien ja senioriyrittäjien kanssa sekä viestintää. Teivaala on ehtinyt työskentelemään työurallaan myös pankkialalla.

– Otan innolla vastaan uuden tehtäväni hankkeen koordinaattorina. Hienoa päästä työskentelemään helsinkiläisten yrittäjien ja yrittäjyyden puolesta.

Helsingin Yrittäjien toimiston henkilökunnan nimitysuutisia:

  • Anne Innanen on nimitetty 11.1.2021 alkaen projektipäälliköksi.
  • Ari Minadis on nimitetty 20.1.2021 alkaen viestintäkoordinaattoriksi.
  • Lotta Teivaala on nimitetty 1.2.2021 alkaen hanke- ja järjestökoordinaattoriksi.

Lisätietoja:

Tiina Oksala, toimitusjohtaja

tiina.oksala (at) yrittajat.fi

p. 040 548 1104

Yhteystiedot:

Ari Minadis, viestintäkoordinaattori

ari.minadis (at) yrittajat.fi

p. 040 551 9455

Anne Innanen, projektipäällikkö

Vahva yrittäjyys -hanke

anne.innanen (at) yrittajat.fi

p. 0500 656 736

Lotta Teivaala, hanke- ja järjestökoordinaattori

Vahva yrittäjyys -hanke

lotta.teivaala (at) yrittajat.fi

p. 040 139 5513

Kuva: Markus Sommers