14.1.2021 klo 11:53
Uutinen

Yhteistyö Elisan kanssa sujuu pandemiasta johtuen verkossa mutta myös myymälässä

Elisan yritysmyyjien tavoitteena on auttaa yrittäjiä löytämään tarpeisiinsa sopivimmat tietoliikenne-, liittymä- ja viestintäratkaisut. He kuuntelevat yrittäjäasiakkaiden tarpeita herkällä korvalla. Rannikko-Pohjanmaan alueen yritysmyyjä on Ville Isomaa.

Kuka olet ja mitä teet Elisalla?

– Olen Ville Isomaa, vastuumyyjä yrittäjien palvelupisteellä Rewell Centerin Elisa-myymälässä Vaasassa. Lapsuuteni vietin Alavieskassa ja nuoruuteni Rovaniemellä. Tehtäväni on pitää Elisan yrittäjäasiakkaat mahdollisimman tyytyväisenä.

Kuvaile normaalia päivääsi?

– Ennen pandemiaa tapasin asiakkaita Rewellin liikkeessä ja asiakkaiden luona. Nykyisin hoidan asiat aika pitkälle etänä puhelimella, Teamsilla ja sähköpostilla. Tämä toimii samalla esimerkkinä etäpalvelun toimivuudesta yrittäjillekin.

Mikä juuri nyt kiinnostaa yrittäjäasiakkaita?

– Tilanteesta johtuen etätyöhön liittyvät työkalut kiinnostavat kovasti mutta myös 5G:stä satelee päivittäin kysymyksiä. Viihdepalveluihin ja tieturvaan kohdistuu myös paljon mielenkiintoa.

Mikä on parasta yrittäjien kanssa työskennellessä?

– Mielenkiintoiset keskustelut yrittäjien kanssa ovat tämän työn suola. Eri alojen yrittäjillä on hyvin erilaiset vaatimustasot ja palvelutarpeet. Jotkut asiakkaat tietävät tarkasti millaisia ratkaisuja he tarvitsevat. Tuolloin tehtäväkseni jää asian hoitaminen eteenpäin mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Toiset asiakkaat taasen tarvitsevat kädestä pitäen neuvoja, mutta onneksi apunani on Elisan Omaguru. Työssäni tapaa yrittäjiä laidasta laitaan. Yhteistä piirre lähes kaikilla yrittäjäasiakkailla on, että asiat hoidetaan kuntoon mahdollisimman helposti ja nopeasti.

Mitä teet vapaa-aikanasi?

– Tietotekniikan ja mobiililaitteiden lisäksi minua kiinnostaa musiikki. Soitan kitaraa harrastusmielessä ja suuret esikuvani musiikin saralla ovat hard-rock legenda Tony Iommi Black Sabbath yhtyeestä ja Metallica bändiä luotsaava James Hetfield. Olen myös vihkiytynyt amerikkalaisen jalkapallon saloihin. Kiinnostuin lajista nähtyäni yli kymmenen vuotta sitten telkkarista amerikkalaisen jalkapallon NFLliigan jokavuotisen loppuottelun Super Bowlin. Jäin koukkuun lähinnä lajin taktisiin kuvioihin sillä amerikkalainen jalkapallo on paljon muutakin kuin fysiikkaa ja sirkushuveja. Suosikkijoukkueeni on San Francisco 49’ers.

Kuka?

  • Nimi: Ville Isomaa
  • Ikä: 41
  • Asuinpaikkakunta: Vaasa
  • Koronan jälkeen aikoo: Käydä keikalla, livemusiikkia kaivannut suunnattomasti
  • Soittolistalla juuri nyt: Pitkästä aikaa laulu- ja soitinyhtyeen Iron Maidenin koko diskografia

Yhteystiedot:

Ville Isomaa

ville.isomaa@elisa.fi

Puh. 050 500 8946

Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien ja Elisan pitkäaikainen yhteistyö jatkuu myös vuonna 2021. Elisan jäsenedut löydät täältä.