Etsi

Aika juhlia

Syksyn illat ja aamut ovat pimentyneet eikä kellojen siirtäminenkään tuntunut auttavan. Kesä meni taas kuin vilauksessa ja kevääseen on vielä aikaa. Suomen pimeässä talvikaudessa on kuitenkin hyvätkin puolensa.

Kaunis luontomme uinuu, jotta se taas jaksaa keväällä näyttää uniikin valonsa ja huiman kauneutensa. Pimeää maisemaa vasten joulu- tai kaamosvalot näyttävät upeilta. Kynttilät loistavat lyhdyissä ja on mukava käperyä katselemaan kaikkea tätä vaikka lämpimän viltin alta.

Syksyllä on mukavaa myös juhlistaa pian päättyvää vuotta. Yrittäjäjärjestön kalenteri täyttyy paikallisyhdistysten ja aluejärjestöjen kokouksista ja juhlista. Valtakunnalliset yrittäjäpäivät keräävät vuosittain kunnioitettavan osallistujamäärän joka vuosi – ensi vuonna Jyväskylässä.

Kesäkauden jälkeen riittää virtaa ja ideoita. Jokaiselle riittää tilaisuuksia, joihin osallistua, kokoontua yhteen ja kehittää järjestöämme ja yrittäjyyden olosuhteita. Voi lähteä mukaan uuteen vaikkapa paikallisyhdistyksen hallitukseen.

Varsinais-Suomen Yrittäjien vuoden päätapahtumaan Varsinais-Suomen Yrittäjägaalaan tulevana lauantaina on taas tulossa täysi Logomo: 850 varsinaissuomalaista yrittäjää, yrittäjän puolisoa ja perheenjäsentä sekä päättäjää. Pääsemme palkitsemaan ansioituneita kollegojamme ja nostamaan maljan tälle maailman parhaalle ammatille. On hienoa istua juhlavassa gaalassamme ja nähdä miten suuri ja merkittävä voima olemme maakunnassamme.

Ollaan yhdessä ylpeitä yrittäjyydestä – nähdään järjestökentällä ja gaalassa!

(Kirjoitus on julkaistu myös Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehden marraskuun numeron pääkirjoituksena.)

Tarja Oikarinen

Tarja Oikarinen on Varsinais-Suomen Yrittäjien varapuheenjohtaja ja Disne Oy:n toimitusjohtaja.