Etsi

Emergency banner

Fit Therapy - Koulutettu hieroja, personal trainer ja FIHF ravintovalmentaja

Fit Therapy tarjoaa koulutetun hierojan/urheiluhierojan palveluja Kupittaalla Pharmacityssä Itäisen Pitkäkadun ja Lemminkäisenkadun kulmassa.

Niskakipu, päänsärky, käsien puutuminen: tuttuja oireita. Erilaiset kiputilat vaikeuttavat normaalia arkea ja niiden hoito tekee hierojan työstä haastavaa ja palkitsevaa. Asiakasta kuunnellen yritetään päästä kiinni kivun syyhyn ja suunnitella hoito sen mukaan. Toisaalta aina ei tarvitse olla mitään erityistä kipua tulla hierontaan, vaan voit esim. palkita itsesi rankan viikon jälkeen hierojan käsittelyssä.

Fit Therapy auttaa myös erilaisissa elämäntapamuutoksissa. Mikäli haluat pudottaa painoa, kohottaa kuntoa, aloittaa liikunnan vuosien tauon jälkeen, muuttaa ruokavaliota, nukkua paremmin, saada lisää energiaa arkeen, kannattaa ottaa yhteyttä ja sopia maksuton konsultaatiokäynti. Selvitetään yhdessä, millainen yhteistyö sopisi juuri sinulle.

Ajanvaraus käy vaivattomasti netissä www.fit-therapy.fi ja tarjolla on joka viikko myös ilta-aikoja klo 20 tai 21 saakka. Soita, jos et ole varma, kuinka pitkän hoitoajan varaisit.

Maksuvälineinä käyvät yleisimmät maksukortit, Smartum hierontasaldo ja liikuntasaldo sekä ePassin Hyvinvointipassi ja Sporttipassi.

 

Fit Therapy
Virpi Lautamatti
Itäinen Pitkäkatu 4 B, 6. krs
20520 TURKU

0400 491 992

www.fit-therapy.fi
www.facebook.com/fitherapy.fi

 

Turun Yrittäjät blogi