Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjien jäsenyys toikin ison säästön

Aikoinaan kun yrittäjäjärjestöön päätin liittyä, oli minulle päivän selvää että liityn edunvalvonnallisista syistä. Halusin olla mukana järjestössä joka ajaa yrittäjien asioita eteenpäin. Kun minulta kysytään, miksi olen jäsen, on vastaus ollut tähän mennessä yksiselitteinen. Joukossa on voimaa ja yksin ei asioihin saada muutosta.

Olen monasti kummastellut sitä, että moni yrittäjä perustelee jäsenyyttään rahan arvoisilla eduilla. Pohdin, että minua eivät sentit kiinnosta ja jätin edut käytännössä sikseen.

Muutama viikko sitten kuitenkin havahduin, kun sain uusimmat laskut vakuutuksistani. Muistelin, että Yrittäjien jäsenet taitavat saada jotain alennuksia vakuutuksista ja päätin ottaa yhteyttä Fenniaan, jos vaikka niitä laskuja voisi vähän tarkastella jäsenalennuksen kera.

Eipä mennyt kovinkaan kauaa kun sain kuittauksen, että toki laitetaan uudet laskut tulemaan.

Yllätys oli ihan miellyttävä, vaikka nyt puhutaankin vain parista vakuutuksesta.

Koti- ja autovakuutuksen alennukset toivat säästöä yksinyrittäjän jäsenyyden verran ja vähän päällekin. Koin oloni jopa hivenen tyhmäksi: miksi en ollut tätä oikeasti huomattavaa säästöä ottanut aiemmin vastaan?

Vaikka olenkin yksinyrittäjän sijaan mainostoimistoyrittäjä ja kategoriassa mikroyrittäjä, on tuo säästö niin huomattava, että tämä edunvalvonta tulee nyt kaupan päälle.

Enää en ihmettele, jos joku yrittäjä perustelee jäsenyyttään alennuksilla. Se on ihan oikein. Seuraavaksi pitää ottaa se Teboilin alennus hyötykäyttöön ja jos laivalle lähden, eivät ole pahitteeksi Viikkarin alennuksetkaan. Pitäsköhän uudelleen vilkaista niitä Turku Energiankin jäsenalennuksia?

Kirjoittaja Janne Puurunen on mainostoimistoyrittäjä ja Turun Yrittäjien ja Varsinais-Suomen Yrittäjien hallitusten jäsen.

Janne Puurunen
janne puurunen turku knok mainostoimisto varsinais-suomen yrittäjät turun yrittäjät

Janne Puurunen on Mainostoimisto Knok Oy:n yrittäjä ja Varsinais-Suomen Yrittäjien ja Turun Yrittäjien hallitusten jäsen.