Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Joukkorahoitusyhtiö Vauraus yhdistää nyt turkulaiset sijoittajat ja rahoitusta tarvitsevat paikalliset yritykset. Mikä voisi olla hienompaa?

Kun yritysrahoitus on mutkistunut viime vuosina pankkisäätelyn vuoksi, on kentälle ilmestynyt uusia rahoitusvaihtoehtoja.  Yksi näistä uusista instrumenteista on joukkorahoitettu yrityslaina. Se voi kattaa koko rahoituspotin tai osan siitä. Alan johtava toimija Suomessa ja Turussa on Vauraus ja sen konttori löytyy Hansakorttelin Kultatalosta.

– Rahoitusmaailma on helposti kasvotonta puuhastelua, jossa haetaan vain maksimaalisia tuottoja. Olemme huomanneet viime vuosina, että meidän paikallisuuteen perustuva joukkorahoituskonsepti on toiminut mainiosti, niin rahoitusta tarvitseville yrityksille kuin sijoittajille. Moni turkulainen sijoittaja haluaa mieluummin nähdä konkreettisesti, minne raha menee. Ja vielä kun se edistää hyvin tuotto-odotuksin oman kotiseudun yrittäjyyttä, ollaan meidän liiketoiminnan ytimessä, Vauraus Turun konttorinjohtaja Lauri Ketoja sanoo.

Joukkorahoituksen suosio on kasvanut Suomessa viime vuosina harppauksittain. Kulttuurin tukemisen ja hyväntekeväisyyden lisäksi keskiöön ovat nousseet juuri vakuusvajeen kanssa kamppailevat ruohonjuuriyritykset ja niiden rahoituksen problematiikka.

– Ilman korulauseita voidaan siis sanoa, että sijoittajat ovat meidän kauttamme tukeneet suomalaista yrittäjyyttä jo yli 160 miljoonalla eurolla. Tulevaisuudessa haluamme nähdä entistä enemmän rahoitettavina yrityksinä myös varsinaissuomalaista väriä.. Meille Kultataloon voi aina tulla keskustelemaan niin sijoittamisesta kuin yrityslainoista, sijoitusasiamies Okko Karsikko sanoo.

 

Turun Yrittäjät ja joukkorahoitusyhtiö Vauraus ovat aloittaneet yhteistyön syksyllä 2019.

Tutustu Vaurauteen: https://vauraus.fi/

 

Turun Yrittäjät blogi