Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Ketterä IT-kumppani kaiken kokoisille yrityksille

Vakka-Suomen Puhelin (VSP) tuottaa IT-perustietotekniikan ratkaisuja yrityksille yli 20 vuoden kokemuksella pääosin Länsi-Suomen alueella. Yhtiöllä on yli 30 IT-asiantuntijaa Raumalla, Turussa ja Uudessakaupungissa.

VSP tarjoaa ratkaisut kaikkiin IT-tarpeisiin ja on ketterä kumppani kaiken kokoisille yrityksille. Yhtiö tarjoaa yrityksille mm. kotimaista IT-käyttäjätukea eli service desk -palveluja, IT-lähituki- ja asiantuntijapalveluja, IT-konsultointipalveluja, laite- ja ohjelmistotoimituksia elinkaaripalveluineen, konesalipalveluja sekä erilaisia työn tuottavuusratkaisuja dokumenttienhallinnasta Visman ohjelmistoihin. Toiminta perustuu yrityksen liiketoimintaympäristön ymmärtämiseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön. Tällä varmistetaan, että asiakkaan käytössä olevat IT-palvelut vastaavat aidosti yrityksen kulloisiakin tarpeita, eikä asiakas maksa turhista tai päällekkäisistä ratkaisuista liiketoiminnan muutostilanteissakaan. Luotettavuus, palvelujen ja resurssoinnin skaalautuvuus sekä mitattavuus ovat tutkitusti VSP:n asiakkaiden kumppanissaan arvostamia vahvuuksia.

VSP hyödyntää IT-palvelujen tuottamisessa edistyksellistä palvelunhallintajärjestelmää, jolla palvelujen tasainen laatu varmistetaan tehokkaasti muuttuvissa tilanteissa ja samalla se tarjoaa hyvän näkymän yrityksen IT-ympäristön kehityskohteisiin. Järjestelmään liittyvien palvelumittareiden, kuten ensimmäisen kontaktin ratkaisuasteen (FCR), ratkaisutyytyväisyyden sekä suositteluindeksin (NPS) ansiosta asiakkaille voidaan tuottaa monipuolista raportointia IT-palvelujen laadusta. Järjestelmä tehostaa myös IT-palvelujen muutos- ja ongelmanhallintaan sekä elinkaaren hallintaan liittyviä prosesseja.

Lisätietoa VSP:n IT-palveluista antaa ICT-ratkaisumyyjä Hanna-Maria Ojala
puh. 040 583 0754
hanna-maria.ojala@vsp.fi

Tutustu yhtiöön osoitteessa www.vsp.fi

 

Turun Yrittäjät blogi