Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Lähtisitkö silloin kanssani järvelle?

 

Tai kuntoportaille? Seminaariin? Risteilylle? Koulutukseen? Aivan sama, mutta lähde ihminen jonnekin!

Tapahtumajärjestäjät ovat eläneet pandemian ajan rajoitusten kourissa muiden tavoin ja nyt, kun maailma ilmeisesti alkaa taas avautua, me tapahtumajärjestäjät olemme valmiita. Puolitoista vuotta pöytälaatikossa olleet suunnitelmat gaaloista ja jäsenilloista kaivetaan esille ja ollaan valmiita jatkamaan elämää ja tapaamaan ihmisiä.

Suomen hallituksen toivoa antavat mutta tosin aika epämääräiset suunnitelmat luopua rajoituksista ovat pikkuhiljaa käynnistäneet tapahtumajärjestämistä Varsinais-Suomessa, mutta yksi asia puuttuu. Ne ihmiset. Ne, jotka tekevät tapahtumasta tapahtuman. Ne, joille minäkin työkseni tapahtumia teen. Osa ei vaan tartunnan uhalla uskalla osallistua, osa kenties painaa töitä pandemian lievennyttyä niska limassa eikä aikaa ole ja osa nauttii lisääntyneestä vapaa-ajasta eikä edes aio osallistua.

Minä olen kuitenkin valmis. Olen valmis kohtaamaan ja hymyilemään ilman maskia. Koskettamaan ja aidosti keskustelemaan ilman mykistettyjä mikkejä. Minä haluan, että pääsen kertomaan vitsini livenä ja kuulemaan ihmisten reaktiot ihmiseltä ihmiselle. Haluan saada ihmiset tapaamaan toisiaan kuin vanhaan hyvään aikaan kun lähdettiin yhteiskuljetuksilla kesäteattereihin, risteiltiin aamusta iltaan ja laulettiin karaokea, tanssittiin jalat kipeiksi!

Siis hyvä ihminen. Ole rohkea. Maailma aukeaa ja me tapahtumatekijät olemme sinua varten. Lähde tapaamaan muita ihmisiä, tule mukaan toimintaan. Me teemme tapahtumia sinua varten ja sinut me haluamme mukaan.

”Tuntisitko vielä vanhan kaipauksen. Olisitko valmis mut kohtaamaan? Tulisitko asemalle mua vastaan, tulisitko vastaan?”

Nähdään asemalla. Kohti kohtaamisia, tule mukaan!

 

Niina Pekkala

tapahtumakoordinaattori

Varsinais-Suomen Yrittäjät

Niina Pekkala
niina pekkala varsinais-suomen yrittäjät tapahtumat tapahtumakoordinaattori

Niina Pekkala työskentelee Varsinais-Suomen Yrittäjien tapahtumakoordinaattorina. Hän vastaa aluejärjestön tapahtumien suunnittelusta ja tuotannosta sekä hoitaa yhteistyökumppanuuksiin liittyviä tehtäviä. Ota yhteys! >>