Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Naisyrittäjä! Kiinnostaako digitaitojen päivitys?

Korona-aika on sekoittanut yritysten toimintaa ja digiloikka on vallannut maailman. Nyt mikro- ja pk-yritysten naisyrittäjillä on mahdollisuus oppia hyödyntämään uusimpia digitaalisia ratkaisuja ja työkaluja yritystoiminnassaan. Tämä saavutetaan monipuolisen digitaalisen valmennuksen ja verkostoitumisen avulla.

Valmennuksessa saat tietotaitoa digitaalisen markkinoinnin ja myynnin kehittämiseen sekä verkostoidut tehokkaasti. Lisäksi opit uutta esimerkiksi digitaalisista liiketoimintamalleista, palvelumuotoilusta, etäyhteyksien käytöstä asiakastyössä, etämyynnistä ja erityisesti digitaalisesta markkinoinnista. Päivitetyn digitaalisuuden avulla yritystoimintasi kehittyy ja yrityksen tuottavuus kasvaa. Yhteisöllinen työskentelytapa tukee oppimista ja auttaa liiketoiminnan kasvussa. Hankkeen aikana luodaan naisyrittäjäverkostoa, joka tukee digitaalisten taitojen oppimista ja kannustaa nopeisiin kokeiluihin ja yhteisölliseen toimintaan.

 

Kiinnostaisiko digitaitojen päivitys ja mukavan yhteisön tuki? 

Valmennus lähtee liikkeelle yrityksesi tarpeista ja siksi alkuvaiheessa tehdään yleinen tilannekartoitus siitä, millaisesta sisällöstä kukin yrittäjä hyötyy. Syksyn valmennuksissa teemoja käydään läpi asiantuntija-alustuksina ja työpajassa. Tutustut muun muassa verkkomainontaan, omien verkkosivujen analytiikkaan, sosiaaliseen mediaan, etäyhteyksien käyttöön sekä digitaaliseen myyntiin. Saat vinkkejä oman brändin rakentamiseen, blogien ja podcastien tekoon ja videomateriaalin käyttöön. Tavoitteena on, että voit valmennuksen aikana tehdä digitaalisia kokeiluja yrityksessäsi. 

Yhteisön tuen ja avun lisäksi valmennuksessa on mahdollisuus saada ohjausta, jonka aikana luodaan virtuaaliselle alustalle Business Club toimintaa, jossa naisyrittäjät verkostoituvat keskenään ja syventävät oppimaansa. Business Club toiminnan tarkoituksena on innostaa ja rohkaista naisyrittäjiä uusiin kokeiluihin ja yhteistyöhön toistensa kanssa. Näin saat monipuolisen yhteisön, jonka toiminta jatkuu myös hankkeen jälkeen. 

Valmennuksen järjestävät Turun ammattikorkeakoulu ja Varsinais-Suomen Yrittäjät yhdessä ja sitä rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto. 

Ilmoittaudu tästä mukaan Naisyrittäjät digitaidoilla poikkeusolojen yli (NYRDI) valmennukseen 4.6 mennessä

Valmennus on yrittäjälle maksutonta ja mukaan voi hakea miltä alalta tahansa. Syksyn Koronatilanteesta riippuen valmennus järjestää ensisijaisesti livenä, mutta se voidaan järjestää myös verkossa.

Lisätietoa valmennuksesta saat hankkeen nettisivuilta. 

 

Blogin ovat kirjoittaneet Sari Asteljoki, Turun Ammattikorkeakoulusta ja Johanna Vainio Varsinais-Suomen Yrittäjistä.

 

Johanna Vainio
johanna vainio yes varsinais-suomi varsinais-suomen yrittäjät

Johanna Vainio työskentelee YES Varsinais-Suomen aluepäällikkönä ja Varsinais-Suomen Yrittäjien kehittämispäällikkönä. Hän vastaa muun muassa yrittäjyyskasvatuksen, hanketoiminnan ja oppilaitos- ja korkakouluyhteistyön kokonaisuuksista sekä aluejärjestön toiminnan kehittämisestä.