Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Olen valmis kiertämään kenttää ja olemaan yrittäjän ääni

Suomen Yrittäjien arvot ovat rohkeus, luotettavuus ja uudistuminen. Muuttuvassa maailmassa on ollut perusteltua muuttaa myös yrittäjäjärjestön luottamusmiesorganisaatiota. Muutos tapahtuu tulevassa liittokokouksessa lokakuun 17. päivänä.

Ylin Yrittäjien päätöksentekoelin on jatkossa valtuusto. Hallituksen koko pienenee ja puheenjohtaja saa aisaparikseen vain kaksi varapuheenjohtajaa. Muutoksen tarkoitus on tehostaa ja parantaa järjestön päätöksentekoa. Hallitukseen tulee saada järjestömme parhaat voimat ja osaajat. Uusille varapuheenjohtajille tulee määrittää selkeät vastuualueet heidän osaamisensa ja kykyjen perusteella.

Järjestömme toimii kolmiportaisesti koko Suomessa. Toiminnan pitää näkyä ja tuntua kentällä eli yrittäjän arjessa. Kaikki järjestötyö lähtee liikkeelle paikallisyhdistyksistä. On tärkeää saada jokainen paikallisyhdistys toimimaan mahdollisimman hyvin. Silloin jäsenet ovat tyytyväisiä ja myös paikallinen edunvalvonta tuottaa tuloksia. Toimiva paikallisyhdistys saa myös paikallista näkyvyyttä ja vaikuttavaa ja se helpottaa uusien jäsenten hankkimista.

Järjestömme toiminta rahoitetaan jäseniltä eli yrityksiltä perittävillä jäsenmaksuilla. On tärkeää, että jäsenmaksut käytetään parhaalla mahdollisella tavalla yrittäjyyden edistämiseen koko Suomessa. Järjestön yrittäjiltä kerättävät jäsenmaksut tulee käyttää ensisijaisesti yrittäjyyttä palvelevaan toimintaan, ei pelkkien rakenteiden ylläpitämiseen.

Varapuheenjohtajaehdokkaana haluan, että yrittäjien kansanliike voimistuu ja että kaikki yrittäjät tuntevat järjestön omakseen. Yli puolet suomalaisista yrityksistä ei jostakin syystä kuulu yrittäjäjärjestöön. Haluan, että kaikki yrittäjät kokevat saavansa järjestöltä paljon ja liittyvät mukaan toimintaan. Yrittäjäjärjestön työ lähtee yrittäjistä, yrityksistä ja paikallisyhdistyksistä.

Olen valmis kiertämään kenttää ja olemaan yrittäjän ääni järjestössämme. Jag kan också prata svenska med våra medlemmar.

Jyrki Hakkarainen, yrittäjä
puheenjohtaja, Varsinais-Suomen Yrittäjät

Klikkaa ja katso lisää:

 

 

Jyrki Hakkarainen
jyrki hakkarainen varsinais-suomen yrittäjät kiskon laki

Jyrki Hakkarainen on Varsinais-Suomen Yrittäjien puheenjohtaja ja Kiskon laki Oy:n yrittäjä.