Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

PadelPark Oy

PadelPark Oy on vuonna 2018 perustettu suomalainen padel-kenttiä rakennuttava ja hallinnoiva yritys. Tällä hetkellä yritys tarjoaa pelivuoroja neljällä padel-kentällä. Kaksi ulkokenttää Turun Kupittaanpuistossa ja yksi Kakskerran Harjattulassa. Marraskuussa 2018 PadelPark avasi Turun alueen ainoan sisäkentän Piispanristille, Kilosportin tiloihin ja tulevina vuosina leviämme valtakunnalliseksi ketjuksi rakennuttaen useita ulko- ja sisäkenttiä saaristosta Lappiin.

Mitä on padel?
Padel yhdistää tenniksen ja squashin ominaisuuksia, olemalla silti kuitenkin selkeästi oma pelinsä.
Padel on hauska ja sopivan haastava laji kunnon kohottamiseen ja soveltuu lähes kaikille. Padel yhdistää kuntoilun, mielenkiintoisen pelin ja sosiaalisuuden tavalla, johon hyvin harva urheilumuoto pystyy. Toisin kuin useampia muita mailapelejä, padelia voivat pelata mielekkäästi keskenään myös hyvin eritasoiset pelaajat.

Padelia pelataan aina nelinpelinä ja lajissa menestyy parhaiten oikean tekniikan ja peliälyn yhdistelmällä, voiman jäädessä selvästi toissijaiseksi ominaisuudeksi. Ja mikä parasta, pallorallit ovat padelissa yleensä pidempiä kuin muissa mailapeleissä.

Useissa maissa Keski-Euroopassa, erityisesti Espanjassa sekä myös Latinalaisessa Amerikassa, padel on jo saavuttanut erittäin suositun aseman. Padel onkin yksi maailman nopeimmin kasvavista lajeista.

Mistä varaan padelvuoron?
Padelia pääset pelaamaan vaivattomasti. Käy rekisteröitymässä sivuillamme https://padelpark.fi ja varaa itsellesi peliaikaa, mahdolliset vuokramailat sekä padelpallotuubi, jonka saat omaksesi. Maksu tapahtuu varausjärjestelmämme kautta ja pelivälineet saat paikan päältä. Myös padelohjausta on saatavilla sitä tarvitseville. Lisäksi padelin alkeiskursseja järjestämme säännöllisesti. 

Yhteystiedot
Tiia Sucksdorff
040 6565 313

https://padelpark.fi

PadelPark Kupittaanpuisto
Hippoksentie2, 20720 TURKU

PadelPark Harjattula
Harjattulantie 84, 20960 TURKU

PadelPark Piispanristi
Urakkatie 7, 20780 KAARINA

Lämpimästi tervetuloa!
Iloisin padelterveisin,
Tiia Sucksdorff
PadelPark Oy

Turun Yrittäjät blogi