Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Postin lakko toi jäsenyrittäjät toimistollemme

Eräs yrittäjä tokaisi minulle maanantaina: ”Jos palvelu on huonoa ja firma voi huonosti, mennään lakkoon. Sehän onkin loogista." Eikö vain, kysyn minä ironiaa rivien välissä.

Postin lakosta aiheutuu monille yrittäjille kustannuksia ja tolkuton määrä ylimääräistä työtä. Monet yrittäjät ovat jo Postin aiempien vaikeuksien takia etsineet näille toiminnoille korvaavat palveluntuottajat ja pyrkineet minimoimaan kaiken postitettavan, minkä vain voivat.

Käynnissä olevan lakkokuukaudenkin aikana jotkut saattavat etsiä Postin tilalle asiakkaista vilpittömästi kiinnostuneet toimijat.

Lakko on ikävä kaikille... tai sitten ei.

Täällä Varsinais-Suomen Yrittäjien toimistolla nimittäin ovi käy tiuhaan, kun yrittäjät noutavat lauantaina 16.11. järjestettävän, loppuunmyydyn Varsinais-Suomen Yrittäjägaalan gaalalippuja, joita emme voineet postittaa. (Omansa voi lunastaa myös ennen gaalaa lauantaina Logomossa, asiaa pohtiville tiedoksi. Lisää tietoa täällä.)

Muutoin saamme harvoin palvella jäseniämme kasvokkain, ja siksi tämä on nyt erityisen hienoa! Onhan tästä toki kiireisille yrittäjille vähän vaivaa, mutta me kohtaamme asiakkaitamme.

Tervetuloa Yrittäjät tänne toimistolle, kulmahuoneen ovi on auki ja kahviakin saa.

Hanna Munter
hanna munter 2

Hanna Munter on Varsinais-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja.