Etsi

RajuLive – yritys-, mainos- ja tapahtumavideoiden tuottaja

Hyvä video on kekseliäs, vaikuttava ja teknisesti laadukas – ja sellaisia me RajuLivessä teemme.

Vanhan sanonnan mukaan kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Tämä johtuu siitä, että 90% aivojen vastaanottamasta informaatiosta on visuaalista ja aivot käsittelevät visuaalista sisältöä 60 000 kertaa nopeammin kuin tekstiä. Minuutin video puolestaan sisältää enemmän kuin tuhat peräkkäistä kuvaa. Toisin sanoen - minuutin video vastaa yli miljoonaa sanaa! Videot ovat nykyään netin käytetyintä sisältöä ja lisäksi Google arvostaa videoita, sillä video kotisivujen etusivulla kasvattaa verkkosivuston mahdollisuutta löytyä Googlen ensimmäiseltä hakusivulta 50-kertaiseksi.

Me kerromme yritysvideossasi tarinan, joka puhuttelee ja koskettaa katsojaansa. Mainosvideostasi teemme erottuvan ja myyvän. Olemme mukana myös tapahtumissasi: kuvaamassa screenille, strimaamassa tai tekemässä tapahtumasta videota.

RajuLive on NES Production Oy:n ja Rajupaja Oy:n yhteisyritys, joka syntyi vuoden 2018 alussa. Uudessa yrityksessä pystymme yhdistämään molempien yritysten pitkän ja laajan kokemuksen videotuotannoista ja kuva- ja videopalveluiden toteuttamisesta suurissa ja pienissä tapahtumissa, Varsinais-Suomessa ja ympäri maan.

Millaista liikkuvaa kuvaa sinä haluat? Me toteutamme sen joustavasti ja ripeästi – ja asiakaspalautteemme mukaan ”yllättävän helposti”. Olemme tehneet satoja onnistuneita videotuotantoja eri kanaviin. Ota yhteyttä, niin pohditaan miten videot ja me voisimme auttaa teidän yritystänne.


RajuLive Oy
Hiidenkatu 7 G 3.krs
20360 Turku
040 657 3183

www.rajulive.fi

Turun Yrittäjät blogi