Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Ryhtikorjaamossa keho tasapainoon

Meillä kaikilla on monenlaisia virheasentoja kehossamme johtuen vaikkapa hankalista yksipuolisista työasennoista tai tavoistamme olla ja liikkua tai olla liikkumatta. Virheasennot aiheuttavat kehossa lihasepätasapainoa ja alkavat ajan myötä aiheuttaa vaivoja. Usein vaivat ja kiputilat tuntuvat aivan eri paikassa, kuin missä vika on. Kun jokin paikka kehossa alkaa ilmoitella kivulla, keho luonnostaan pyrkii välttämään kipua ja alamme välttää asentoja, joissa kipu ilmenee. Tämä johtaa siihen, että jännitämme lihaksiamme tarpeettomasti varoessamme kipua ja noidankehä on valmis.

Kalevalainen jäsenkorjaus pyrkii löytämään kehon virheasennot ja niiden syyt. Hoidon aikana käydään aina läpi koko keho jalkapohjista kallonpohjaan ja tarvittaessa myös pään alue hoidetaan. Hoito on lempeä, rauhallinen ja miellyttävä, mitään niksautuksia ei tehdä. Koko keholle tehtynä hoito parantaa liikkuvuutta, vaikuttaa lihaksia ja kalvorakenteita rentouttavasti ja elvyttää kudosten aineenvaihduntaa sekä hermojen toimintaa. Useimmiten asiakkaat kuvaavat hoidon jälkeistä tilaa rennoksi ja kevyeksi.

Sain kalevalainen jäsenkorjaaja -nimikkeen käyttöoikeuden keväällä 2013 kolmivuotisen koulutuksen jälkeen. Kipinä opiskeluun lähti siitä, että vältin olkapääleikkauksen jäsenkorjaushoidon avulla. Kahden vuoden kipuilu (ahdas olkapää) parani kolmella hoitokerralla. Hoitotilani sijaitsee osoitteessa Maariankatu 2, Turku, Cafe Vanillan takahuoneessa. Nettisivuilta löytyy nettiajanvaraus ja tarkemmin asiaa kalevalaisesta jäsenkorjauksesta. 

Tervetuloa!

 

Ryhtikorjaamo
Sanna Nikula
Maariankatu 2, Turku
050 441 3370
www.ryhtikorjaamo.fi

 

Turun Yrittäjät blogi