Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Taikuri & mentalisti Marko Poskiparta

Suomesta löytyy kaksi taikuuteen kykenevää Poskipartaa, veljekset Marko ja Pete. Minut ja Peten erottaa helposti toisistaan, sillä minä olen taikonut itseni parrattomaksi ja liki 20 vuotta isoveljeäni Peteä nuoremmaksi.

Olen 23-vuotias taikuri ja mentalisti. Esiinnyn ammatikseni ympäri Suomea, mutta suurin osa esityksistäni keskittyy Turun seudulle. Nuoresta iästäni huolimatta olen saanut kiitosta työstäni taikurina & mentalistina alan huipuilta ja sadoilta juhlien järjestäjiltä ympäri Suomea. Palkintokaapistani löytyy muun muassa junioritaikuuden SM-pronssi vuodelta 2014 ja Ravintolataikuuden finaalisijat vuosilta 2014 & 2017.

Ammatilliselta osaamiselta olen erikoistunut mentalismiin. Mentalistin suomenkielinen vastine voisikin olla näkijä, sillä mentalismi tarkoittaa illuusiota ajatusten lukemisesta. Siinä missä taikurin tekemän ihmeen taustalla voi olla sorminäppäryys ja tarkkaan suunniteltu ajoitus, mentalistin hämmästyttävät esiintymiset perustuvat esiintymistaitoon, harhautukseen ja psykologiaan. Näiden avulla syntyy tunne taikuudesta ja yleisö kokee illuusion yliluonnollisesta.

ESITYKSET:

Lavashow 35 min+Kestoltaan reilun 30 minuutin mittaisessa lavashow’ssa luon illuusion ajatusten lukemisesta ja yliluonnollisesta. Lavashow on kaikille yhteinen, interaktiivinen show, jota ei voi sen tarkemmin selittää vaan se pitää kokea. Esiintymistyyliini ei kuulu yleisön tai avustajan nolaaminen tai pilkkaaminen eli yleisö ja avustajat voivat rentoutua ja nauttia hämmästyttävän hauskasta ohjelmasta täysin rinnoin.

Lähitaikuus 60 min +Lähitaikuudessa tuon ihmeet ja mielentaikuuden jokaisen katsojan käsien ulottuville. Lähitaikuudessa kiertelen yleisön joukossa esiintyen 2-10 hengen seurueille kerrallaan. Lähitaikuuden kestosta sovitaan aina erikseen, mutta yhden tunnin aikana ehdin hämmästyttämään taidoillani noin 60 juhlavierasta. Lähitaikuus toimii parhaiten yhdistelmänä lavashow’n jälkeen esimerkiksi kahvituksen lomassa.

Toteutan kaikki esitykseni mittatilauksena, sillä suunnittelen ja räätälöin jokaisen esitykseni henkilökohtaisesti sopimaan juuri sovittuun tilaisuuteen tai juhlaan. Lue lisää ’Sen parrattoman Poskiparran’ -ohjelmistosta täältä: www.markoposkiparta.fi/yritystilaisuudet

 

Turun Yrittäjät blogi