Etsi

Emergency banner

Tervetuloa Koruliike Coronaan!

Koruliike Corona on avannut ovensa Prisma Itäharjun kauppakäytävällä huhtikuussa 2018. Osoite on Kalevantie 41 20520 TURKU.

Kun tarvitset kultaa, hopeaa tai kelloja löydät ne meiltä. Korucorona on ketjumyymälöihin sitoutumaton perheyritys ja siksi palvelu on nopeaa ja joustavaa. Palvelua täydentämään on luotu myös verkkokauppa.

 

Verkkokauppa www.korucorona.fi on sivusto, jota kehitämme jatkuvasti lisäämällä uusia tuotteita. Kaupan viestintäkanavina toimivat lisäksi Facebook ja Instagram sekä sähköpostilla toimitettava uutiskirje. Kun haluat tarjouksia ja aina ensimmäisenä tiedon uutuuksista ja tarjouksista, saat ne tilaamalla uutiskirjeen sivuilla olevasta linkistä.

 

Valikoimistamme löytyy kelloja naisille, miehille ja lapsille. Meiltä on myös kellosepän palvelut. Kellojen paristojen vaihto tehdään tilanteen mukaan jopa odottaessa.

 

Kultasepän liikkeen tuotteita ovat tietysti erilaiset kulta-, hopea-, teräskorut ja lahjatavarat. Kultaseppä hoitaa asiakkaiden korujen huollot ja korjaukset. Kaiverrukset tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti.

 

Koruliike Corona Oy

Kalevantie 41
20520 Turku
+358 50 4411 923

Turun Yrittäjät blogi