Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Viestintätoimisto Marenita – yrityksesi tavoitteita tukevaa viestintää

Olen Marena Ahonen, nuori yrittäjä Viestintätoimisto Marenitan takana, ja haluan puhua kanssasi samaa kieltä. En halua solmia sinua viestintä- tai markkinointitermeihin, enkä halua upottaa sinua turhuuksiin. Haluan tehdä kanssasi yrityksellesi hyvää.  

Voit luottaa minulle kaikkien kanavien tekstisisältöjen tuotannon, viestinnän suunnittelun sekä henkilöstösi kouluttamisen esimerkiksi somen saloihin. Jos osaamiseni ei veny toimeksiantoosi, saatan sinut oikean henkilön luo.

Sytyn kirjoittamisesta, ja kynästäni syntyvät timanttiset tekstisisällöt kaikkiin tarpeisiin. Käänny puoleeni, kun haluat kokea ahaa-elämyksen siitä, mitä tekstillä voi saada aikaan. Kirjoitan sisältöjä niin nettiin, someen kuin printtiinkin, joten voit luottaa kirjoitustaitooni, olipa kyseessä sitten blogiteksti, FB-postaus, asiakaslehti, kotisivu, uutiskirje, yrityksen vuosikertomus, lehdistötiedote, iskulause, lehtijuttu tai vaikkapa käsikirjoitus.

Koulutukseni ansiosta pureskelen tietoa kriittisesti, tiedottajataustani takia hallitsen viestinnän keinot, toimittajakokemuksellani osaan tarkastella asioita myös median näkökulmasta ja yrittäjänä ymmärrän myös toista yrittäjää. Kun tarvitset viestintäosaajan osaksi yrityksesi arkea, soita tai lähetä viesti Marenitalle.    

 

Kuka olen?
Marena Ahonenviestintäyrittäjä, filosofian maisteri (mediatutkimus, suomen kieli, psykologia, liiketoimintaosaaminen, espanja), maalaistyttö maailmannaisen sielulla  

Missä toimin?
Turussa ja toisinaan Espanjan Aurinkorannikolla – etänä missä vain

Haluatko tavata?
Tervetuloa Marenitan aamiaiselle Café Carréen 5. helmikuuta! 

 

Viestintätoimisto Marenita
Marena Ahonen

050 4313 222
www.marenita.fi

Turun Yrittäjät blogi