Etusivu > Varsinais-Suomen Yrittäjät > Palvelut Ja Edut Jasenille

Etsi

Jäsenedut

Tutustu vuoden 2019 alueellisiin jäsenetuihin!

Esittämällä jäsenkorttisi saat käyttöösi monia rahanarvoisia, varsinaissuomalaisille jäsenyrittäjille räätälöityjä alueellisia etuja. Muistathan, että tarvitset jäsennumeroasi/-korttiasi asioidessasi yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Suomen Yrittäjien valtakunnalliset jäsenedut (esim. Fennia, Scandic, Neste, Teboil, Tallink Silja ym.) voi lisäksi tarkistaa täältä >>


Yrittäjäjärjestön jäsenenä voit tarkastaaa kotimaisten yritysten maksuhäiriöitä maksutta soittamalla Varsinais-Suomen Yrittäjien vaihteeseen, puh. (02) 2757 100 (ark. 9-16). Varauduthan ystävällisesti kertomaan jäsennumerosi.

 Yrittäjäjärjestön jäsenet voivat varata työpisteen maksutta co-working-tila Hub Turusta (max. 10h/kk).

Varaa tila osoitteesta hubturku.com/yrittajat >>

Hub Turku on kohtauspaikka eri alojen toimijoille ja opiskelijoille. Hubiin voit tulla työskentelemään yksin tai yhdessä, verkostoitumaan tai oppimaan. Tutustu lisää >>


Uuden yrittäjäasiakkaan Starttikampanja

 • kampanjan kesto 1 viikko
 • 50 kpl x max. 20 sekunnin radiomainosta
 • toistot ajetaan arkisin klo 6.00–21.00 ja la–su klo 8.00–21.00 välillä
 • hinta sisältää yhden perusmainostuotannon
 • kanavaksi voi valita joko Auran Aallot, HelmiradionTurun tai HitMix Turun
 • Kampanjan etuhinta 690 € + alv.

Kysy lisää ja katso myynnin yhteystiedot täältä >>


Jäsenetuna liittymäetu puhelin- ja laajakaistaliittymille - lisäksi laajakaista avaus ja asennus veloituksetta. Jäsenetuna myös 010-alkuiset yhtenäiset yritysnumerot veloituksetta kahden vuoden ajaksi. IT-tuesta ja sähköisistä kirjoista 20 prosentin alennus.


Tutustu kaikkiin etuihisi osoitteessa www.elisa.fi/yedut >>


FC Inter tarjoaa jäsenyrityksille ottelulipun kotiotteluihin 10 euron hintaan (norm. 18 €) Lippuja voi ostaa etuhintaan max. 2 lippua/jäsenyritys. Lipun voi ostaa alennettuun hintaan ottelupäivänä Veritas Stadionin lipunmyyntipisteestä jäsenkorttia näyttämällä.


Katso ajantasainen otteluohjelma osoitteesta www.fcinter.fi


Toimistotarvikkeet tukkuhintaan (alennus myymälähinnasta 15–25 prosenttia). Tukkuhinnaston ulkopuoliset, normaalihintaiset paperitavarat -15 prosenttia ja normaalihintaiset kirjat -10 prosenttia. Alennus ei koske nettohintaisia tuotteita (mm. tietokoneet/oheislaitteet, tulostusvärit, kartat). Tämä etu Kansallisesta Kirjakaupasta ja sen K-toimistotukusta.


www.kansallinenkirjakauppa.fi


Pidä huippuluokan kokous Mauno Sky -edustustiloissa ja saat -50 prosentin alennuksen listahinnoistamme 2019. Etu koskee kokoustilavarauksia päiväsaikaan arkipäivinä Mauno Sky edustustilassa (ei sisällä saunan käyttöä). Mauno Sky sijaitsee Turun kaupungin kattojen yllä 9. kerroksessa: isolta ulkoterassilta upeat näkymät yli Kupittaan.

 

Varaukset tunnuksella SKY-YRITTÄJÄT Maunon myyntipalvelusta (avoinna ma-pe klo 9-16)
puh. 010 315 3000 tai 


Mehiläinen tarjoaa Yrittäjän hyvinvointipaketista 10 prosentin alennuksen yksinyrittäjille ja yleis- ja palvelumaksusta alennusta pienyrittäjille (joilla työntekijöitä) 10 prosenttia.

 

Kysy lisää hyvinvointipaketista ja jäseneduista p. 010 414 5555 tai


Kaikissa Suomen Metro-pikatukuissa tehdyistä ostoista myönnetään 5 prosentin alennus normaalista tukkuhinnasta (alennus ei koske markkina-tuotteita, nettohinnoiteltuja tuotteita, tupakkatuotteita eikä alkoholia).

 

Lue lisää valtakunnallisesta jäsenedusta www.emetro.fi


Lähde virkistäytymään tai kokoustamaan kylpylään! Edut koskevat yrittäjän lisäksi koko henkilöstöä.

 • Jäsenenä saat normaalihintaisesta majoituksesta sekä valmiista lomapaketeista 20 prosentin alennuksen, kun varaus tehdään online- ja myyntipalvelun kautta tunnuksella YRITTAJA
 • Sauna- ja allasosaston käyttö: 40 prosentin alennus normaalihinnoista
 • Kylpylähoidot: 10 prosentin alennus
 • Kokouspaketeista Varsinais-Suomen Yrittäjille 15 prosentin alennus päivän hinnasta.
 • Lisäksi:

Naantalin Kylpylä

- Yrittäjien aamutilaisuus 18 e/hlö, sisältää hotelliaamiaisen ja kokoustilan käytön

Ruissalon Kylpylä

- kuntosalikortit: 10 prosentin alennus. Kortti sisältää myös sauna- ja allasosastonkäytön kaikkina viikonpäivinä

Spa Club

- Liittyminen Spa Clubiin 50 prosentin alennuksella. Liittymislahjana saa etusetelin, joka oikeuttaa erikoishintaiseen majoitukseen.

 

Kysy lisää: avainasiakaspäällikkö Minna Jyrkkä puh. 044-5566142 tai

Varaukset: YRITTAJA –tunnuksella myyntipalvelustamme puh. 02-4455100, tai
www.naantalispa.fi // www.ruissalospa.fi


Varsinais-Suomen Yrittäjien, Kisakallion ja Sportspotin yhteistyön merkeissä tarjoamme jäsenyrittäjille 15 prosentin alennuksen kaikista Kisakallion Sportspot tehopäivä -paketeista. Edun arvo 525-675 euroa paketista riippuen.

 

Tutustu paketteihin täältä ja varaa oma päiväsi Lauri Ikävalko, p. 044 562 8549 tai tai Jaana Ihatsu, p. 040 456 0694 tai

 

Kaikissa muissa tarpeissa ota yhteyttä suoraan Sportspotiin; Teemu Harinen, p. 050 492 2944 tai

sportspot.fi/  


 

Jäsenyrittäjille 10 prosentin alennus lakitoimeksiantojen palkkioista. Uudet asiakkaat saavat myös viisi maksutonta luottotietotarkistusta. Visma PPG Oy:n luotto-, tieto- ja perintäpalveluista ei milloinkaan peritä vuosimaksua tai kiinteitä kustannuksia.

 

Lisätietoja jäseneduista puh. 029 080 6565 tai  .


Jäsenyrityksille 20 prosentin alennus lyhytkoulutuksista (max. 5 päivää tai alle 35 h kestävä koulutus, ei koske korttikoulutuksia eikä sertifikaatti-tai korttimaksuja). Kysylisää: Risto Ruohola,

turunakk.fi >>


Käytännön huippuosaajat tulevat Turun ammattikorkeakoulusta. Kääritään yhdessä hihat ja kehitetään organisaatiosi osaamista. Jäsenyritykset saavat 10 prosentin alennuksen lyhytkoulutuksista (kesto max. 3 päivää).

 

Katso lisää: www.turkuamk.fi/tyoelamapalvelut


Jäsenetuna vain yrittäjille räätälöity kilpailukykyinen kiinteähintainen Louna Vakio Yrittäjät –sähkösopimus. Lisäksi tarjolla yllätysetuja! Kahden vuoden määräaikaisessa sopimuksessa hinta pysyy samana koko sopimusjakson ajan.

Lue lisää osoitteessa www.turkuenergia.fi/yrittaja tai soita 02 262 8900. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteseen .


 

Etu kaikista lipuista ja varustevuokrista 15 prosenttia jäsenkorttia näyttämällä (hiihto/kuntoputki). Tule vaikka perheen kesken tai vietä yrityksen TYKY-päivää. Pyydä tarjousta isommista ryhmistä! Alennus ei koske sarjalippuja.

 

Katso lisää: www.vahterusring.fi


 • 20 prosentin alennus Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehden tekstisivun ilmoitushinnasta. www.y-lehti.fi
 • Ykkösyritykset -nettihakemiston ja kauppapaikan hinta jäsenille vuodeksi 200 €+alv. (muut yritykset 250 €+alv). Ei kestotilausta. www.ykkosyritykset.fi