Etusivu > Varsinais-Suomen Yrittäjät > Palvelut Ja Edut Jasenille

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Nuoret Yrittäjät Varsinais-Suomessa

Keskustele, kommentoi, jaa ja hyödy toisten kokemuksista. Ole vaikuttaja ja osa verkostoa.

Varsinais-Suomen nuorten yrittäjien verkosto kokoaa yhteen nuoret yrittäjät, yrittäjinä nuoret, yrittäjäksi ryhtymistä harkitsevat, opiskelijat ja perheyritysten tulevat jatkajat.

Verkostossa toimiminen on sosiaalista kanssakäymistä sekä ajatustenvaihtoa ilman yhdistysrutiineja. Toiminta on kaikille avointa.

Järjestämme paikallisia ja alueellisia tapahtumia, joissa muut samanhenkiset nuoret yrittäjät tapaavat toisiaan. Meillä kuulet mielenkiintoisimmat tarinat, opettavaisimmat oivallukset ja varoittavat esimerkit. Oletko joskus miettinyt, miten muut yrittäjät ovat jonkin ongelman ratkaisseet? Kaipaatko vertaistukea ja seuraa, jossa kaikki tietävät mitä yrittäminen on? Jos, niin tule mukaan kysymään ja saamaan vastauksia.

Suomen Yrittäjien opiskelijajäsenyys

Kiinnostaako sinua Suomen Yrittäjien opiskelijajäsenyys? Vaikka et vielä olisi perustanutkaan omaa yritystäsi, mutta olet kiinnostunut yrittäjyydestä ja opiskelet täysipäiväisesti lukiossa, ammattioppilaitoksessa, ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa, voit liittyä Suomen Yrittäjien opiskelijajäseneksi. Opiskelijajäsenyys on ilmainen! Lue lisää täältä >>

Discord: https://discord.gg/nwSPnyn2se

Facebook: facebook.com/vsnuoretyrittajat
Instagram: instagram.com/nuoretyrittajat_vs
 

Varsinais-Suomen Nuorten Yrittäjien tapahtumat >>

Varsinais-Suomen Nuorten Yrittäjien toimikunnan kokoonpano ja yhteystiedot >>