Etusivu > Varsinais-Suomen Yrittäjät > Palvelut Ja Edut Jasenille

Etsi

Omistajanvaihdospalvelu

Mikä on yritykseni arvo? Mikä on oikea aika myydä? Mistä löydän yritystoiminnalleni jatkajan? Miten parannan yritykseni myyntikuntoa?

Muun muassa näissä kysymyksissä auttaa Varsinais-Suomen Yrittäjien Omistajanvaihdospalvelu, jonka tavoitteena on varmistaa yritystoiminnan jatkuvuus sekä tätä kautta edistää työllisyyttä ja alueen elinvoimaisuutta. Tavoitteen onnistumiseksi on saatava yritystään myyvä yrittäjä ja potentiaalinen ostaja löytämään toisensa oikeaan aikaan.

Omistajanvaihdospalvelu kokoaa yhteen maakunnan johtavat asiantuntijat muun muassa arvonmäärityksen, verotuksen, rahoituksen sekä juridiikan saralta.

Laajan kumppaniverkostomme kautta käytössäsi ovat kattavat asiantuntija- ja neuvontapalvelut.

Omistajanvaihdospalvelu tarjoaa:

  • luottamukselliset keskustelut ja eri vaihtoehtojen läpikäynnin
  • alkuvaiheen maksutonta neuvontaa
  • yhteydet laajaan kumppaniverkostoon
  • info- ja verkostoitumistilaisuudet

Palvelu on tarkoitettu kaikille maakunnan yrityksille.

Omistajanvaihdosasioissa sinua palvelee:

Lassi Rosala
omistajanvaihdoskoordinaattori
Varsinais-Suomen Yrittäjät
puh. 050 308 2852

Katso lisää: www.omistajanvaihdospalvelu.fi  >>

Yrityspörssi.fi - verkkopalvelu yhdistää yrityksen myyjän ja ostajan

Yrityspörssi >> on verkossa toimiva kauppapaikka yrityksen myyjälle ja ostajalle. Voit jättää Yrityspörssiin ilmoituksen koska vain ja hallinnoida omia ilmoituksiasi helposti. Halutessasi voit jättää ilmoituksen täysin nimettömänä. Saat vastaukset omaan sähköpostiisi ja voit itse päättää miten asiassa etenet.

Firmakauppa.fi

Firmakauppa >> on pienten yritysten omistajanvaihdoksiin erikoistunut ilmainen ja luotettava markkinointikanava. Palvelu on ratkaisu sinulle, joka olet etsimässä yrityksellesi jatkajaa tai sinulle sopivaa yritystä. Firmakauppa.fi on markkinapaikka mikroyrityksille, joiden hintapyyntö on alle 200.000 euroa.