Etusivu > Varsinais-Suomen Yrittäjät > Palvelut Ja Edut Jasenille

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Tukea työllistämiseen

Juuri omaan yritykseen sopivan työntekijän löytäminen voi tuntua hankalalta: mistä lähteä etsimään työntekijää, kuka auttaa, miten tehdä yhteistyötä oppilaitosten kanssa, erilaisia tukia palkkaamiseen on paljon, mistä tiedän mikä sopii juuri meidän tapaukseemme.

Etsitpä tekijää määräaikaiseen tai toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, avoimella tai hiljaisella haulla, erikoisosaamista vaativaan työhön tai hommaan, jossa pärjää oikealla asenteella, ota yhteyttä!

Alan toimijat ovat kehittäneet Töissä täällä-verkoston, joka kokoaa yhteen varsinaissuomalaiset työllistämistoimijat työvoimahallinnosta oppilaitoksiin ja yksittäisiin hanketoimijoihin. Olipa tarpeesi lisäkäsien suhteen millainen tahansa, ole rohkeasti yhteydessä. Saatavilla on juuri sinulle räätälöityä palvelua!  

Hyvä työntekijä ei ole mistään kotoisin! 

Suomessa vallitsee osaajapula, joka koskettaa erityisesti tiettyjä toimialoja. Samaan aikaan Varsinais-Suomessa elää lähes 30 000 maahanmuuttajataustaista henkilöä, jotka ovat tulleet Suomeen työn, opiskelun, puolison tai turvan perässä. Lupa työntekoon on käytännössä kaikilla ulkomaalaistaustaisilla henkilöillä viimeistään puolen vuoden Suomessa olon jälkeen. Jos maahanmuuttajalla on Suomen tai EU-maan kansalaisuus, hänellä on rajoittamaton työnteko-oikeus, ja palkkaaminen sujuu kuten kenen tahansa palkkaaminen.  

Tai ehkäpä yrityksesi on suuntaamassa Suomen rajojen ulkopuolelle?  Markkinaselvitykset ja asiakastyö sujuvat natiivilta kielen ja kulttuurin asiantuntijalta ammattitaidolla.  

Olipa tarpeesi sitten yksi tai monta tekijää, saat juuri sinulle räätälöityä henkilökohtaista palvelua.  

Katso lisää:

www.töissätäällä.fi tai ole yhteydessä:

 

Hanna Tarvainen
koordinaattori
p. 040 7511 166
hanna.tarvainen@yrittajat.fi