Etsi

Palvelut jäsenille

Varsinais-Suomen Yrittäjien tavoitteena on toimia yrittäjän ylivoimaisena tukena maakunnassamme. Haluamme tarjota paikallisyhdistystemme jäsenyrityksille luotettavimmat neuvot ja palvelut sekä ajantasaista tietoa yritystoiminnan tueksi.
 
Tutustu oheisten linkkien kautta alueellisiin jäsenetuihimme sekä nelisenkymmentä asiantuntijaa kattavaan neuvontaverkostoomme. Haluamme panostaa myös yrittäjien osaamiseen ja hyvinvointiin – tutustu tapahtuma- ja koulutustarjontaamme täällä! Suomen Yrittäjien kattavaan webinaari- ja muuhun koulutustarjontaan voit tutustua täällä.
 
Näytä olevasi Suomen suurimman yrittäjäliikkeen jäsen! Lataa jäsenbanneri täältä.

Neuvontapalvelut >>

Jäsenenä  saat maksutonta, mutta rahanarvoista laki- ja muuta asinatuntijaneuvontaa Varsinais-Suomen Yrittäjien ja Suomen Yrittäjien neuvontaverkostolta. Käytössäsi on iso joukko eri alojen asiantuntijoita vain puhelinsoiton päässä. Soitto numeroon (02) 275 7100 ja yhdistämme puhelusi edelleen. Lue lisää täältä.

Yrittäjän tukiverkko >>

Asiantuntijaverkosto auttaa ja tukee haasteellisessa tilanteessa olevaa yrittäjää. Palvelu on maksuton kaikille yrittäjille ja tukee yrittäjää ratkaisujen löytämisessä. Soitto numeroon (02) 2757 112 ja yhdistämme puhelisi asiantuntijalle. Lue lisää täältä.

Jäsenedut  >>

Jäsenetuja hyödyntämällä voit säästää huomattavasti muun muassa vakuutus-, polttoaine-, polttoöljy- sekä majoitus- ja matkustuskustannuksissa. Katso lisää vuoden 2018 jäseneduistamme täältä. Suomen Yrittäjien valtakunnalliset jäsenedut voit tarkistaa täältä.

Liity jäseneksi! >>

 

 


varsinais-suomen yrityspörssi