Etsi

Yrittäjän tukiverkko

Maksutonta keskusteluapua, kun omat voimavarasi eivät riitä

Yrittäjän tukiverkko auttaa vaikeuksissa olevia mikro- ja pienyrittäjiä. Yrittäjän jaksamiseen voivat vaikuttaa esimerkiksi yritystalous, johtaminen tai henkilökohtaisen elämän vaikeudet.

Yrittäjän tukiverkko on matalan kynnyksen luottamuksellinen palvelu, jossa yrittäjällä on mahdollisuus keskustella häntä painavista asioista tukihenkilön kanssa. Puheluihin vastaa arkena klo 9-16 Varsinais-Suomen Yrittäjien toimiston henkilökunta, joka välittää puhelun tukihenkilölle. Tukihenkilöt ovat Varsinais-Suomen Yrityskummien vapaaehtoisia auttajia.

Tukihenkilö käy yrittäjän kanssa tilannetta läpi keskustellen ja auttaa yrittäjää ratkaisujen löytämisessä. Viikonloppuisin, pyhinä ja kello 16-9 välisenä aikana puhelut ohjautuvat päivystävälle tukihenkilölle, joka tarjoaa keskusteluapua. Kaikki vapaaehtoiset tukihenkilöt ovat kokeneita yrittäjiä, yritysjohtajia ja liike-elämän asiantuntijoita.

Yrittäjän tukiverkon toimintaan on sitoutunut yrittäjän tukena toimivia organisaatioita, joissa on nimetty yhteyshenkilö. Tukihenkilö ohjaa yrittäjää ottamaan yhteyttä eri yhteyshenkilöihin tarpeen mukaan.

Palvelu on maksuton. Operaattori veloittaa liittymäsopimuksesi mukaisen hinnan.

Yrittäjän tukiverkko -palvelu on osa Mikrot menestykseen -hanketta, jota toteuttavat:

Voit ottaa yhteyttä Yrittäjän tukiverkkoon myös alla olevalla lomakkeella! Huomioithan, että vastaamme pyyntöösi arkisin klo 9.00-16.00.

Yrittäjän tukiverkko


varsinais-suomen yrityspörssi