Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Voit luottaa meihin!

Varsinais-Suomen Yrittäjät on pienten ja keskisuurten yritysten edunvalvoja, puolenpitäjä ja kumppani. Mitä enemmän meitä on, sitä vaikuttavammin voimme edistää yrittäjien asiaa. Varsinais-Suomen Yrittäjät haluaa olla maakuntamme tuloksellisin vaikuttaja.

Koronakriisi

Olemme aktiivisesti mukana koronakriisin maakunnallisessa yrityspalvelujen koordinaatiotyössä. Varsinais-Suomessa yritystukitoimia ja akuuttia tilannekuvaa käydään läpi viikoittain kokoontuvassa Turku Business Regionin johdolla toimivassa Varsinais-Suomen yrityspalveluiden koordinaatioryhmässä. Ryhmään kuuluu Varsinais-Suomen Yrittäjien edustajien lisäksi edustajia muun muassa seudullisista kehittämiskeskuksista, kuntien elinkeinotoimista, Varsinais-Suomen liitosta, ELY-keskuksesta, TE-toimistosta, verohallinnosta, Business Finlandista ja Finnverasta.

Koronan jälkeistä kasvua Varsinais-Suomessa tukemaan on perustettu alueellinen toimintaryhmä. Ryhmässä ovat mukana kaikki alueen tärkeimmät toimijat, myös Varsinais-Suomen Yrittäjät. Seuraa toimintaryhmän työtä osoitteessa varsinaissuomikasvuunpostcovid.fi >>

Vaikutamme aktiivisesti alueemme päättäjiin ja teemme kriisin hoidossa tiivistä yhteistyötä alueemme kuntien kanssa. Kuntayhteistyötä ja tilannekuvaa rakennetaan viikoittan kokoontuvassa kuntakokouksessa.

Varsinais-Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Jyrki Hakkarainen on Suomen Yrittäjien työvaliokunnan jäsen. Työvaliokunta seuraa kriisin kehittämistä aktiivisesti ja tekee vaikuttamistyötä.

Klikkaa ja katso, mitä Yrittäjät on tehnyt koronakriisin aikana >>

Lue juttu: Koronan kurittama kahvilayrittäjä liittyi Yrittäjiin - "vaikutuin niistä valtavan hienoista toimista, joita Yrittäjät on tehnyt. Ajattelin, että pitää olla mukana" >>

Kun liityt yrittäjäjärjestöön, liityt samalla paikallisyhdistykseen, aluejärjestöön (Varsinais-Suomen Yrittäjät) ja keskusjärjestöön (Suomen Yrittäjät). Vaikutamme päätöksentekoon paikallisesti kunnissa sekä maakunnallisesti ja valtakunnallisesti, jotta sinun on mahdollisimman sujuvaa yrittää. Suomen Yrittäjät vaikuttaa myös Brysselissä.

Tutustu edunvalvontatyömme sektoreihin ja tavoitteisiin oheisten linkkien takana. Yrittäjäjärjestön jäseneksi voit liittyä täällä.

Lisätietoja vaikuttamistyöstä:

Hanna Munter, toimitusjohtaja, Varsinais-Suomen Yrittäjät, p. 044 296 9071

Vaikuttamisen tasot yrittäjäjärjestössä: