Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Voit luottaa meihin!

Varsinais-Suomen Yrittäjät on pienten ja keskisuurten yritysten edunvalvoja, puolenpitäjä ja kumppani. Mitä enemmän meitä on, sitä vaikuttavammin voimme edistää yrittäjien asiaa. Varsinais-Suomen Yrittäjät haluaa olla maakuntamme tuloksellisin vaikuttaja.

Koronakriisi

Olemme aktiivisesti mukana koronakriisin maakunnallisessa yrityspalvelujen koordinaatiotyössä. Varsinais-Suomessa yritystukitoimia ja akuuttia tilannekuvaa käydään läpi aktiivisessa vuoropuhelussa elinkeino- ja yritystoimijoiden sekä muun muass alueen kuntien kanssa.

Koronan jälkeistä kasvua Varsinais-Suomessa tukemaan on perustettu alueellinen toimintaryhmä. Ryhmässä ovat mukana kaikki alueen tärkeimmät toimijat, myös Varsinais-Suomen Yrittäjät. Seuraa toimintaryhmän työtä osoitteessa varsinaissuomikasvuunpostcovid.fi >>

Varsinais-Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Jyrki Hakkarainen on Suomen Yrittäjien varapuheenjohtaja. Suomen Yrittäjien hallitus seuraa kriisin kehittämistä aktiivisesti ja tekee vaikuttamistyötä. Varsinais-Suomen Yrittäjien hallitus käy tilannetta läpi säännöllisesti.

Klikkaa ja katso, mitä Yrittäjät on tehnyt koronakriisin aikana >>

Lue juttu: Koronan kurittama kahvilayrittäjä liittyi Yrittäjiin - "vaikutuin niistä valtavan hienoista toimista, joita Yrittäjät on tehnyt. Ajattelin, että pitää olla mukana" >>

Vaikuttamista monella tasolla

Kun liityt yrittäjäjärjestöön, liityt samalla paikallisyhdistykseen, aluejärjestöön (Varsinais-Suomen Yrittäjät) ja keskusjärjestöön (Suomen Yrittäjät). Vaikutamme päätöksentekoon paikallisesti kunnissa sekä maakunnallisesti ja valtakunnallisesti, jotta sinun on mahdollisimman sujuvaa yrittää. Suomen Yrittäjät vaikuttaa myös Brysselissä.

Tutustu edunvalvontatyömme sektoreihin ja tavoitteisiin oheisten linkkien takana. Yrittäjäjärjestön jäseneksi voit liittyä täällä.

Lisätietoja vaikuttamistyöstä:

Hanna Munter, toimitusjohtaja, Varsinais-Suomen Yrittäjät, p. 044 296 9071

Vaikuttamisen tasot yrittäjäjärjestössä: