Etsi

Mikä on yritykseni arvo? -infotilaisuus

Mikä on yritykseni arvo? -infotilaisuus

Aika

24.11.2017 | 8:00 - 10:00

Paikka

Turun Kauppakamari

Hinta

Maksuton
Koulutus

Mikä on yritykseni arvo?

Mietityttääkö sinua yrityksesi arvo? Mitä hyötyä yrityksen arvon tietämisestä ja seuraamisesta on yritystoiminnan kehittämiselle ja yritysjärjestelyjen toteuttamiselle? Miten yrityksen arvo määräytyy ja mitkä tekijät siihen vaikuttavat?

Varsinais-Suomen omistajanvaihdospalvelu järjestää 24.11. klo 8-10 yhteistyössä Turun kauppakamarin kanssa yrityksen arvonmääritykseen keskittyvän infotilaisuuden, jossa pyritään vastaamaan mm. oheisiin kysymyksiin. Tilaisuus on suunnattu erityisesti yrittäjille, jotka haluavat ymmärtää miten ja mistä yrityksen arvo muodostuu sekä yrittäjille, jotka miettivät omistajanvaihdosta tai ovat jo valmistelemassa yrityskauppaa tai sukupolvenvaihdosta.

TILAISUUDEN OHJELMA

8.00 Ilmoittautuminen ja kahvitarjoilu

8.30 Tilaisuuden avaus - Paula Virri, Johtaja - Turun kauppakamari

Liiketoiminnan arvo yhtiön kehityssuunnitelman keskiössä - Jari Henttula, Aluejohtaja, KHT-tilintarkastaja - Ernst & Young Oy

Hyvällä valmistelulla kauppahinta korkeammaksi: rakennejärjestelyt ja Due diligence –tarkastukseen valmistautuminen - Iiro Hollmén, Asianajaja - Asianajotoimisto Lukander Ruohola HTO Oy

Case-esimerkki - Ossi Rostén, Toimitusjohtaja - KK-AutoTeam Oy

Maksuton tilaisuus järjestetään Turun kauppakamarin tiloissa osoitteessa Puolalankatu 1, Turku. Tilaisuudessa on mahdollista keskustella verkostomme asiantuntijoiden kanssa. Muutokset ja lisäykset ohjelmaan mahdollisia.

Ilmoittaudu tilaisuuteen täältä viimeistään 20.11.: https://www.lyyti.in/Yrityksen_arvo_0761
Tilaisuuteen mahtuu rajoitettu määrä osallistujia.