Etsi

Varsinais-Suomen omistajanvaihdosfoorumi

Varsinais-Suomen omistajanvaihdosfoorumi

Aika

15.2.2018 | 13:00 - 16:30

Paikka

Turun pääkirjasto, Studio

Suomalaiset yrittäjät ikääntyvät muun väestön tapaan kovaa vauhtia. Tämä aiheuttaa merkittäviä haasteita sekä yritystoiminnan jatkumisen ja työpaikkojen säilymisen kannalta että maakunnan yleisen elinvoimaisuuden ja paikallisen palvelurakenteen kehittymisen näkökulmasta. Omistajanvaihdos tulee lähivuosina vaikuttamaan vuosittain satojen yritysten toimintaan eri puolilla maakuntaa. Valtakunnallisen omistajanvaihdosbarometrin (2015) mukaan Varsinais-Suomessa omistajanvaihdosvaiheeseen tulee vuoteen 2025 mennessä n. 7000 yritystä, mikä on yli neljännes koko Varsinais-Suomen yrityskannasta.

Varmistaakseen omistajanvaihdosten toteutumisen ja elinkelpoisten yritysten toiminnan jatkumisen, Varsinais-Suomen Yrittäjät käynnisti yhdessä yhteistyökumppanien kanssa kaikille maakunnan yrityksille suunnatun Varsinais-Suomen omistajanvaihdospalvelun kesäkuun alussa. Omistajanvaihdospalvelun kautta sekä luopuja että jatkaja saavat tarvittaessa asiantuntija-apua prosessin eri vaiheisiin. Omistajanvaihdoksiin perehtyneiden asiantuntijoiden ohella kaikki yritysten ja yrittäjien kanssa toimivat tahot sekä julkisella että yksityisellä sektorilla ovat avainasemassa yritystoiminnan jatkuvuuden turvaamisessa.

Varsinais-Suomen omistajanvaihdospalvelu järjestää yhteistyössä Varsinais-Suomen liiton kanssa helmikuussa Varsinais-Suomen omistajanvaihdosfoorumin. Omistajanvaihdosfoorumin kautta haluamme lisätä eri toimijoiden tietoisuutta omistajan- ja sukupolvenvaihdosten merkityksestä sekä kasvun aikaansaajana että alueellisen hyvinvoinnin mahdollistajana. Puheenvuoroissa aihetta tarkastellaan eri näkökulmista katsoen vahvasti eteenpäin omistajanvaihdosten vaikutuksiin ja tulevaisuuteen. Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan ajankohtaisesta aiheesta!

VARSINAIS-SUOMEN OMISTAJANVAIHDOSFOORUMI

AIKA: 15.2.2018 klo 13-16.30
PAIKKA: Turun pääkirjasto, Studio

OHJELMA

Tarkempi ohjelma ja puheenvuorojen aiheet päivittyvät tammikuun aikana. Puheenvuoron tilaisuudessa käyttävät mm.

Maakuntajohtaja Kari Häkämies, Varsinais-Suomen liitto
Toimitusjohtaja Hanna Munter, Varsinais-Suomen Yrittäjät
Johtava asiantuntija Jari Huovinen, EK
Toimitusjohtaja Juha Rantanen, Suomen Yrityskaupat
Toimitusjohtaja Auli Hänninen, Perheyritysten liitto
Aluepäällikkö Janne Koivuniemi, Finnvera

Tilaisuudessa julkistetaan myös tammikuussa Varsinais-Suomessa toteutettavan omistajanvaihdoskyselyn tulokset.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Osallistujamäärä on rajoitettu, joten varmista paikkasi ilmoittautumalla tilaisuuteen.

Ilmoittaudu tilaisuuteen osoitteessa

https://www.lyyti.fi/reg/VS_Omistajanvaihdosfoorumi_4587

Tervetuloa!